Betere output door het niveau van de productieafdeling te verbeteren

Zo doen we dat

Scholing


Lassen is ons vak, we leren je er graag alles over. We verzorgen NIL handvaardigheids-opleidingen (niveau 1 t/m 4) in BmBE lassen, MAG lassen, TIG en autogeen lassen.
Ook kun je bij ons terecht voor lasverbeteringstrajecten op maat, die we aansluiten op je specifieke wensen. En tot slot onze themaworkshops waarbij steeds een ander onderwerp aan bod komt.

In onze lasschool vinden onze NIL handvaardigheidsopleidingen plaats en worden lassers- en lasmethodekwalificaties afgenomen. Met scholing en kwaliteitsbeheer helpen we het niveau in de lastechniek op peil te houden of te verbeteren.

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


De schijf van vijf van Elektrolas Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.

 
EL_Schijf_van_vijf_scholing