Betere output door het niveau van de productieafdeling te verbeteren

Zo doen we dat

Scholing


Vertel ons jouw visie op de toekomst van je bedrijf. Deze vertalen wij naar een doelgerichte scholing op maat. Daarmee blijf je de concurrentie van morgen voor. Een betrouwbare productie is afhankelijk van de juiste materialen, maar zéker ook van de mensen die ermee werken. Ons scholingsaanbod verhoogt de kwalitatieve output, zorgt voor een duurzamere inzet van apparatuur en benodigdheden en draagt bij aan een hogere productiviteit.

Eigen lasschool

Lassen is ons vak. Daar leren we je graag álles over. Elektrolas heeft zijn eigen lasschool waar we het niveau van lastechniek binnen jouw bedrijf op peil houden of verbeteren. Onze NIL handvaardigheidsopleidingen onderscheiden zich door de perfecte aansluiting bij de werkelijke behoefte van productiebedrijven en hun medewerkers.

Onze Lasschool is professioneel ingericht en uitgerust met moderne apparatuur. Onze ervaren docenten geven les in kleine groepen van maximaal 9 personen. Daarnaast bieden we verdere vaktechnische verdieping. Uniek is bijvoorbeeld het lesgedeelte in een destructief onderzoekslaboratorium, waar we gemaakte lasverbindingen gaan testen. Ook behandelen we voor- en nabewerkingen zoals slijpen en schuren.
 

Lasverbetertraject

Wil je je bedrijf naar een hoger niveau tillen, maar wil je eerst inzicht in wat daarvoor nodig is? Het Lasverbetertraject van Elektrolas is een innovatieplan dat speciaal wordt ontwikkeld voor jouw bedrijf. Daarbij betrekken we alle aspecten die van invloed zijn op de kwaliteit van je eindproduct. We kijken naar het gewenste einddoel en de processen waarmee je dat gaat bereiken. Ook het kennisniveau van het team en de verbetermogelijkheden zijn daar onderdeel van. Daaruit vloeit een uniek lesplan voort dat helemaal aansluit bij jouw eisen en wensen.

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.

 
EL_Schijf_van_vijf_scholing