Elektrode lasapparaat huren

Wil jij een elektrode lasapparaat huren? Huur een elektrode lasapparaat van Elektrolas voor snelle en professionele verhoging van je lascapaciteit. Onze adviseurs helpen je graag om de juiste keuze te maken. Elektrolas zorgt ervoor dat jij de juiste las kan leggen. Maak gebruik van onze ruime verhuurvloot van elektrode lasapparaten en profiteer van onze deskundige advies en levering met instructie en benodigdheden. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot operational lease en aanschaf na huur. Kies voor Elektrolas voor professionele ondersteuning bij het huren van een elektrode lasapparaat.

Elektrode lasapparaat huren: de voordelen

Het huren van een elektrode lasapparaat biedt verschillende voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een lasmachine. Zo kun je snel en tijdelijk opschalen, bijvoorbeeld voor een speciaal project of tijdens piekperiodes. Bovendien kun je lassen met de nieuwste technologieën en de beste elektrode lasapparaten van grote merken zoals EWM en Rehm. Daarnaast zorgt Elektrolas ervoor dat jij de juiste las kan leggen door middel van onze deskundige adviezen en levering met instructie en benodigdheden. Tot slot bieden wij ook de mogelijkheid tot operational lease voor extra flexibiliteit.
 

Een elektrode lasapparaat huren bij Elektrolas

Bij Elektrolas kan je een modern elektrode lasapparaat huren uit onze ruime verhuurvloot. Onze lasapparaten zijn van hoge kwaliteit en nooit ouder dan 3 jaar. Na iedere klus worden onze machines opnieuw gekeurd om te voldoen aan de veiligheidsnormen. Wij leveren de lasapparaten met instructie en de benodigdheden die nodig zijn om jouw specifieke klus uit te voeren. Bovendien hebben wij een grote voorraad aan extra materialen, zoals lasdraad, slijtdelen, veiligheidshelmen, lasrookafzuiging en nog veel meer. Bij Elektrolas gaat het verder dan alleen het huren van een elektrode lasapparaat, wij zorgen ervoor dat jij de juiste las kan leggen. Wil je het elektrode lasapparaat na je klus aanschaffen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
 

Hoe kies ik het juiste elektrode lasapparaat om te huren?

Bij het kiezen van het juiste elektrode lasapparaat om te huren is het belangrijk om rekening te houden met de te lassen werkzaamheden en de vaardigheden van de lasser. Onze adviseurs kunnen je hierbij helpen door middel van persoonlijk en deskundig advies. Neem contact op met Elektrolas en beschrijf het laswerk dat uitgevoerd moet worden. Wij zullen je voorzien van uitgebreid lasadvies om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf.
 

Welke lasapparaten kan je huren bij Elektrolas?

Elektrolas heeft een ruime collectie lasapparaten die je kan inzetten om je lascapaciteit te verhogen. Een lasapparaat huren voor de lasprocessen TIG, MIG/MAG, Elektrode of stiftlassen behoort tot de mogelijkheden. Elektrolas verhuurt de volgende lasapparaten: