Onze Lasportal: jouw online lasomgeving

Onze Lasportal is jouw relevante online lasomgeving. Vanuit één dashboard heb je op elk moment volledig inzicht in alle onderdelen van je productieproces. Zo bieden we je overzicht, structuur en zekerheid. Bovendien is Onze Lasportal te koppelen met jouw inkoopsysteem.

Papierloos werken met Onze Lasportal

Onze Lasportal is een uniek platform met daarin alle onderdelen uit de Schijf van Vijf. Alles wat je wilt weten over je productieproces vind je dus overzichtelijk op één plek. Onze Lasportal is dé vraagbaak voor jouw productieafdeling. De zichtbaarheid van de onderdelen is ingesteld op basis van de functies en bevoegdheden van de personen binnen jouw bedrijf.

De voordelen op een rij:
  • Snel en eenvoudig bestellen via jouw favorietenlijst
  • Altijd inzicht in lopende orders
  • Veiligheidskeuringen van je machinepark altijd up-to-date
  • Overzicht van alle lasserscertificaten
  • Voortgang volgen van medewerkers in opleiding
  • RMA aanvragen in de portal 

Snel en efficiënt bestellen

Je hoeft nooit meer te zoeken naar jouw lopende bestellingen. Onze Lasportal is jouw veilige en overzichtelijke orderomgeving. Jouw faviereten zijn direct zichtbaar. Je kunt dus snel en efficiënt bestellen. Bovendien is Onze Lasportal te koppelen met jouw inkoopsysteem.

Bekijk hier al onze producten.

Overzicht machinepark

Snel inzage in de onderhoudsrapporten, veiligheidscertificaten en verificatiecertificaten van jouw machinepark? Je vindt jouw informatie in Onze Lasportal. Ook de onderdelentekeningen van je apparatuur kun je hier raadplegen. Bovendien vraag je hier gemakkelijk jouw reparatie/service aanvraag aan.

Meer informatie over de veiligheidskeuring.

Certificatenbeheer

Dankzij Certibank heb je op elk gewenst moment alle lasserscertificaten in beeld. Je ziet dus precies welke lasser voor welke opdracht gekwalificeerd is en wanneer het certificaat verloopt. Wij informeren je proactief en plannen en nieuwe kwalificatie met je in. Ook kun je materiaalcertificaten opvragen. Je bent dus doorlopend up-to-date en klaar voor elk project.

Meer informatie over Certibank.

Opleiding van je medewerkers

In Onze Lasportal volg je de voortgang van je medewerkers in opleiding gemakkelijk online. Je kunt hun diploma's en deelnamecertificaten eenvoudig opvragen. Bovendien kun je je mensen snel inschrijven voor een opleiding of workshop bij Elektrolas.

Meer informatie over al onze opleidingen.

Vraag je gratis account aan

Wil je meer informatie over wat Onze Lasportal voor jou aan voordelen kan opleveren of wil je direct een gratis account aanvragen? Bel met onze Klantsupport via 0416-336777 of mail naar verkoop@elektrolas.com.

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied.  We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.