Onze Lasportal biedt overzicht, structuur en zekerheid

zo doen we dat

Overzicht in Onze Lasportal


Onze Lasportal is een uniek platform met daarin alle onderdelen uit de Schijf van Vijf. Alles wat je wilt weten over je bestelhistorie en serviceplanningen vind je dus overzichtelijk op één plek. Net als de diploma’s en certificeringen van de lassers in je bedrijf. Onze Lasportal is de vraagbaak voor jouw productieafdeling. De zichtbaarheid van de onderdelen is ingesteld op basis van de functies en bevoegdheden van de personen binnen jouw bedrijf. 

Verkoop 

Je hoeft nooit meer te zoeken naar jouw bestelhistorie, want vanuit Onze Lasportal heb je rechtstreeks toegang tot de Elektrolas Bestel Module. Daarin zijn ook jouw favorieten direct zichtbaar en zie je direct welke producten extra scherp geprijsd zijn. Je kunt dus snel en efficiënt (her)bestellen.
 

Servicedienst 

Weten welk apparaat uit jouw machinepark binnenkort toe is aan onderhoud? Wil je snel inzage in jouw onderhoudsrapporten, veiligheidscertificaten en validatierapporten? Wil je de onderdelentekeningen van je apparatuur raadplegen? Al deze informatie vind je in Onze Lasportal. Hier meld je bovendien ook gemakkelijk jouw reparatie- of serviceaanvraag. 
 

Kwaliteitsbeheer 

De materiaalcertificaten, lasplannen en inspecties die van toepassing zijn op jouw bedrijf staan geordend in Onze Lasportal. Inclusief Certibank®, het registratie- en signaleringsysteem voor lascertificeringen.
 

Scholing 

Vind in Onze Lasportal alle diploma’s en deelnamecertificaten van je medewerkers. Volg bovendien de voortgang van hun lascursussen en lasopleidingen bij Elektrolas.
 

Verhuur 

Welke machines huur jij van Elektrolas? Je ziet ze in Onze Lasportal, compleet met alle handleidingen.
 

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.