Lasapparaat huren

Een laspparaat huren, dit klinkt simpel maar om jouw klus te laten slagen is het belangrijk om de juiste lasmachine te selecteren. Wat ga je lassen? Met welk materiaal? Wat is de dikte? En met welk proces ga je lassen? De antwoorden op deze vragen zijn essentieel om ervoor te zorgen dat jij de juiste las kan leggen. Bij Elektrolas gaat het verder dan alleen een lasapparaat huren, bij ons huur je de mogelijkheid om de juiste las te kunnen leggen.

Lasapparaat huren: de voordelen

Door een lasapparaat te huren kan je jouw lasbedrijf snel en tijdelijk opschalen. Bijvoorbeeld als je een speciaal project uit gaat voeren. Dit voorkomt grote investeringen en zorgt ervoor dat je toch over de juiste resources beschikt. In onze verhuurvloot vindt je lasapparaten met de nieuwste technologieën. Je kan dus een lasapparaat huren en zo kennismaken met de nieuwste snufjes op lasgebied. Operational lease behoort ook tot de mogelijkheden.
 

Welke lasapparaten kan je huren bij Elektrolas?

Elektrolas heeft een ruime collectie lasapparaten die je kan inzetten om je lascapaciteit te verhogen. Een lasapparaat huren voor de lasprocessen TIG, MIG/MAG, Elektrode of stiftlassen behoort tot de mogelijkheden. Elektrolas verhuurt de volgende lasapparaten:  

Verschillende stroombronnen voor lasapparaten

Bij het huren van een lasapparaat is het belangrijk om rekening te houden met de benodigde stroombron. De wat lichtere lasmachines kunnen gewoon aangesloten worden op netstroom maar er zijn ook lasapparaten die krachtstroom nodig hebben. De benodigde voeding kan je terugvinden op de productpagina's. Twijfel je over de benodigde voeding? Onze adviseurs helpen je graag verder!    
 

Lasapparaat huren? Wij denken ook aan slijtdelen en veiligheid

Als je laswerkzaamheden uit gaat voeren is alleen een lasapparaat huren vaak niet genoeg. Onze adviseurs zorgen ervoor dat jij voorbereid aan het laswerk kan beginnen. Vertel ons wat je gaat lassen en je krijgt advies over de benodigde slijtdelen, lasdraad, handschoenen, lashelmen en eventuele lasrookafzuiging. Elektrolas beschikt over een ruim magazijn voor alles op lasgebied.