Kwaliteitsbeheer

Jouw opdrachtgevers verwachten een afgesproken kwaliteit van het eindproduct. Wat zijn de criteria en de minimale vereisten aan een constante eindkwaliteit? Hoe borg je het productieproces en hoe maak jij de kwaliteit van jouw productie aantoonbaar voor jouw opdrachtgevers? De externe lascoördinatoren (IWT’ers) van Elektrolas voeren visuele lasinspecties uit en ondersteunen je bij engineering en schade. Verder verzorgen wij certificeringen, die wij vastleggen in Certibank®.

ElektrolasPlan®

Engineering, productie en kwaliteitscontrole spreken zoveel mogelijk dezelfde taal. Een ontwerp dat op papier werkbaar lijkt, leidt soms echter tot praktische onuitvoerbaarheid. Onze onafhankelijke proactieve lasexperts (IWT’ers) bieden hulp met het ElektrolasPlan®. Zij coördineren jouw project van ontwerp tot uitvoering en borgen de kwaliteit voor de toekomst.

Lees meer over ElektroLasplan.

Certificeringen

Productie volgens vastgestelde kwaliteitsnormen brengt efficiëntie in je bedrijfsvoering en is doorslaggevend bij  aansprakelijkheidskwesties. Door een uniforme werkwijze voorkom je faalkosten, discussies en claims. Elektrolas is gemachtigd door het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) voor het kwalificeren van lassers en lasmethoden. Persoonlijke en bedrijfscertificeringen worden verzameld in Certibank®. In deze database kun je de competenties van jouw mensen inzien en ontvang je signaleringen wanneer lasserskwalificaties verlopen.

Lees meer over certificeren.

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied.  We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.