Certibank

Exact weten welke lassers voor welke lasopdrachten gecertificeerd zijn is essentieel. De online database Certibank van Elektrolas biedt een totaaloverzicht en signaleert wanneer laskwalificaties verlopen. Met één druk op de knop heb je alle noodzakelijke informatie in handen.

Slimme oplossing: Certibank

Certibank® is een online database, ontwikkeld door de ervaren IWT’ers van Elektrolas. Certibank bevat alle lasserskwalificaties en lasmethodekwalificaties van je lassers. Je kunt selecteren op verschillende belangrijke parameters, zoals lasproces, materiaaltypen, lasposities en plaatdikte. Zo zie je in één oogopslag welke lassers voor welke lasopdrachten gecertificeerd zijn.
 

Wat doet Certibank?

Het gebruiksvriendelijke Certibank signaleert op tijd welke lascertificeringen verlengd moeten worden en stuurt je automatisch een uitnodiging voor een lasproef. Zo beschikken je lassers altijd over een geldig certificaat en blijft de kwaliteit van je medewerkers op peil. Dat zorgt ervoor dat je direct kunt inspelen op vragen van klanten: je ziet meteen of je de juiste mensen in huis hebt voor het maken van een bepaald product.

Zo werken Elektrolas en Certibank

  • Elektrolas digitaliseert alle laskwalificaties en zet deze in Certibank. We zorgen dat deze vindbaar zijn onder de verschillende parameters.
  • Je sluit een abonnement af voor Certibank en krijgt een inlogcode, zodat de database overal ter wereld online toegankelijk is. Dit kan dus voor verschillende personen en afdelingen en met verschillende accounts.
 

Efficiënte bedrijfsvoering met Certibank

  • Certibank zorgt dat je lassers altijd een geldige lascertificering op zak hebben.
  • Certibank zorgt voor een soepele bedrijfsvoering en borgt de kwaliteitsprocessen.
  • Certibank voorkomt het risico op extra certificeringskosten.

Elektrolas ontzorgt je

Je kunt Certibank zelf beheren, maar Elektrolas kan je ook van begin tot eind ontzorgen. Wij houden de lascertificeringen in het systeem bij, plannen lasproeven in en bewaken de kwaliteit van je medewerkers en afdeling.

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.
schijf-van-5-elektrolas