EWM XQ serie: een volledig nieuwe laservaring

Een volledig nieuwe laservaring met de XQ machinelijn van EWM. Interactief. Robuust in gebruik. Verfijnde behuizing. Revolutionair in besturing. En ongelooflijk krachtig. De lasapparaten uit de XQ serie helpen de lasser bij het werk zoals geen ander lasapparaat. Dankzij BlueEvolution worden grondstoffen bespaart, energie- en stroomkosten vermindert en emissievorming vermeden. Elektrolas kan de juiste EWM lasmachine selecteren voor jouw optimale lasresultaten. 

EWM XQ serie uitgebreid

Met de nieuwe MIG/MAG multiproces lasapparaten Phoenix XQ puls en Taurus XQ synergic breidt EWM zijn XQ serie uit. Alle lasapparaten in deze serie hebben één ding gemeen: je last comfortabel, zuinig en je bereikt optimale resultaten.

De EWM XQ serie geeft
  • Tot 65% energiebesparing
  • Tot 70% verminderde productietijd (lassen, nabewerking)
  • Tot 50% lagere materiaalkosten
  • Tot 35% lagere lasrookuitstoot

Met welk lasproces je bedrijf ook last, welke MIG/MAG-, elektrode-, plasma- of TIG-lasapparaten je ook nodig hebt, onze lasexperts vinden probleemloos het beste lasapparaat voor jouw specifieke situatie.

Titan XQ puls | Phoenix XQ puls | Taurus XQ synergic

Maximaal gebruiksgemak. Laag stroomverbruik. Lange levensduur. De EWM XQ machinelijn beschikt over de nieuwste RCC-invertertechnologie en innovatieve EWM XQ lasprocessen: 
 
Titan XQ puls Phoenix XQ puls Taurus XQ synergic
rootArc (puls) XQ
coldArc (puls) XQ
forceArc (puls) XQ
wiredArc (puls) XQ
Standaard (MIG/MAG)
Impuls
Positionweld
superPuls
TIG
Elekrode lassen
Gutsen
rootArc (puls) XQ
forceArc (puls) XQ
Standaard (MIG/MAG)
Impuls
Positionweld aluminium
superPuls
TIG
Elektrode lassen
Gutsen

 
rootArc XQ
forceArc XQ
Standaard (MIG/MAG)
superPuls
TIG
Elekrode lassen
Gutsen 

EWM Xnet

De lasapparaten met XQ technolgie kunnen op digitale netwerken aangesloten worden en zijn hiermee voorbereid op Industrie 4.0. Met de softwareoplossing EWM Xnet wordt het volledige productieproces van werkvoorbereiding tot nabewerking ondersteund, gedocumenteerd en geannalyseerd. Volledig papierloos. Hiermee bespaar je tijd en borg je de kwaliteit. 

De voordelen van een lasdatamanagementsysteem:
  • Kwaliteitsgarantie en -verhoging
  • Kostenreductie
  • Productiviteits stijging

Partnerschap

Elektrolas is dé exclusieve leverancier van EWM lasapparatuur. Het bedrijf EWM staat bekend als innovatieve speler op het gebied van lassen. Ze houden zich veel bezig met het onderzoek naar innovatieve lasprocessen en hier zijn al diverse vooruitstrevende producten uit voortgekomen. Enkele voorbeelden hiervan zijn ForceArc, ColdArc en Xnet. Ook de Duitse mentaliteit komt overeen met die van Elektrolas. Doe het goed of doe het niet. De 5 jarige garantie die EWM standaard geeft op haar volledige machinelijn is daar een mooi bewijs van.

Helder advies

Als je kiest voor een lasapparaat van EWM, dan kies je voor een technolgische voorsprong bij alle lasprocessen. Dit houdt in dat je lassers aan het werk gaan met een hogere efficiëntie en lagere kosten dankzij het besparen van resources. Een lassaparaat van EWM zal zich op de lange termijn terugverdienen. Met welk lasproces je bedrijf ook last, welke MIG/MAG-, elektrode-, plasma- of TIG-lasapparaten je ook nodig hebt, onze lasexperts vinden probleemloos het beste lasapparaat voor jouw specifieke situatie. Kom in contact met onze klantsupport via 0416-336777 of info@elektrolas.com. Je kunt ook je gegevens achterlaten en dan nemen wij contact op met jou.

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied.  We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.