Werken bij Elektrolas

Ben je op zoek naar een baan of stage waarbij je jouw talenten kan tonen en jezelf verder kan ontwikkelen? Dan ben je bij Elektrolas op het juiste adres! Binnen Elektrolas kom je te werken in een inspirerende en informele werkomgeving. In een innovatief en enthousiast team, met kennis en ervaring. We geven je de ruimte om te laten zien waar je goed in bent en de kans om hier nog beter in te worden.

We stellen ons graag voor

We willen in de maakindustrie de beste partner zijn op lasgebied. We hebben alle kennis en middelen in huis om elk bedrijf waar gelast wordt verder te helpen. We lassen zelf dus niet. Elektrolas is hét aanspreekpunt voor de verschillende afdelingen binnen de lastak van onze klanten (engineering, productie en kwaliteitsborging). Dat doen we met onze vijf diensten: we leiden het personeel op, automatiseren processen, onderhouden de lasapparatuur, borgen de productkwaliteit en verkopen/verhuren lasmateriaal.

Elektrolas is een vooruitstrevend bedrijf waar iedereen zijn steentje bijdraagt aan hoe wijzelf en onze klanten iedere dag weer een stukje beter, slimmer en veiliger kunnen werken. Als team staan we klaar voor onze klanten. Dit doen we sinds 2000 met inmiddels meer dan 25 medewerkers.

Neem een kijkje in misschien wel jouw toekomstige werkdag

Automatisering Engineer

Benieuwd hoe zo'n werkdag er uit kan zien? Zoë vertelt...

.

Servicemonteur

Benieuwd hoe zo'n werkdag er uit kan zien? Jesse vertelt...

Lastechnisch adviseur

Benieuwd hoe zo'n werkdag er uit kan zien? Patrick vertelt...

Magazijnmedewerker

Benieuwd hoe zo'n werkdag er uit kan zien? Solomon vertelt...

Waarom werken bij Elektrolas?

  • Jij werkt mee aan de laswerkplaats van morgen, samen met een gezellig team waar samenwerken centraalstaat.
  • Wij bieden jou de kans aan om jezelf binnen het bedrijf nog verder te ontwikkelen met daarbij een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring.
  • Elke dag een lekkere verzorgde Lunch met het hele team, vers fruit en goede koffie!
  • Deelname aan (sport)evenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven
  • Elke vrijdagmiddag een borrel met het gezelligste team van Brabant.

Elektrolas erkend leerbedrijf

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft twee doelen: studenten de beste praktijkopleiding geven met uitzicht op een baan en bedrijven over de vakmensen laten beschikken die ze nu en in de toekomst nodig hebben. SBB erkent en begeleidt de leerbedrijven waar studenten, werkenden en werkzoekenden terecht kunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit.  Elektrolas is een Erkend leerbedrijf van SBB.

Enkele voorbeelden van stage opdrachten bij Elektrolas:
  • Automatiseren van reparatieaanvragen
  • Productontwikkeling
  • Cobot software ontwikkeling
  • Product Informatie Management systeem implementeren
  • Samen bedenken we de perfecte stage opdracht voor jou!

Bekijk onze vacatures

Vacature HR-adviseur

Ben jij als HR-adviseur op zoek naar een innovatief bedrijf, waar je een zinvolle bijdrage kan leveren aan het personeelsbeleid op het gebied van duurzaam inzetbaarheid en ontwikkeling? Kan jij onze HR-afdeling richting geven en verder professionaliseren? Ben jij daadkrachtig genoeg om ons in jouw visie mee te nemen?
Vacature HR-adviseur

Vacature Magazijnmedewerker

Ben jij op zoek naar een baan bij een mooi en gezellig bedrijf? Houd je van secuur werken en wil je aan de slag in een klein tot middelgroot magazijn? Dan hebben wij dé baan voor jou! 
Vacature Magazijnmedewerker

Vacature Lastechnisch adviseur

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je al werkend jouw lastechnische kennis kunt vergroten? En wil je jouw vaardigheden dagelijks inzetten bij het verbeteren van laskwaliteit? Dan is deze functie iets voor jou!
Vacature Lastechnisch adviseur

Vacature Servicemonteur

Ben jij een échte techneut en lijkt de lastechniek je wel iets? Vind je het leuk om onderhoud, reparaties en keuringen uit te voeren aan lasapparatuur en elektrisch gereedschap? Onze servicemonteurs zijn op zoek naar een collega, iets voor jou?
Vacature Servicemonteur

Vacature Cobot lasser

Denk jij bij het woord lassen aan vies, zwaar en ouderwets? Dan heb je het mis. De laswereld maakt een inhaalslag op gebied van automatiseren en robotiseren. Wil jij hier onderdeel van uitmaken?
Vacature Cobot lasser

Nog vragen

Heb je toch nog wat vragen of wil je liever bellen voor een sollicitatie? Laat je nummer achter en wij zullen je z.s.m. terug bellen.

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied.  We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden.. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.