Werken bij Elektrolas

Ben je op zoek naar een baan of stage waarbij je jouw talenten kan tonen en jezelf verder kan ontwikkelen? Dan ben je bij Elektrolas op het juiste adres! Binnen Elektrolas kom je te werken in een inspirerende en informele werkomgeving. In een innovatief en enthousiast team, met kennis en ervaring. We geven je de ruimte om te laten zien waar je goed in bent en de kans om hier nog beter in te worden.

We stellen ons graag voor

We willen in de maakindustrie de beste partner zijn op lasgebied. We hebben alle kennis en middelen in huis om elk bedrijf waar gelast wordt verder te helpen. We lassen zelf dus niet. Elektrolas is hét aanspreekpunt voor de verschillende afdelingen binnen de lastak van onze klanten (engineering, productie en kwaliteitsborging). Dat doen we met onze vijf diensten: we leiden het personeel op, automatiseren processen, onderhouden de lasapparatuur, borgen de productkwaliteit en verkopen/verhuren lasmateriaal.

Elektrolas is een vooruitstrevend bedrijf waar iedereen zijn steentje bijdraagt aan hoe wijzelf en onze klanten iedere dag weer een stukje beter, slimmer en veiliger kunnen werken. Als team staan we klaar voor onze klanten. Dit doen we sinds 2000 met inmiddels meer dan 25 medewerkers.

Neem een kijkje in misschien wel jouw toekomstige werkdag

Automatisering Engineer

Benieuwd hoe zo'n werkdag er uit kan zien? Zoë vertelt...

.

Servicemonteur

Benieuwd hoe zo'n werkdag er uit kan zien? Jesse vertelt...

Lastechnisch adviseur

Benieuwd hoe zo'n werkdag er uit kan zien? Patrick vertelt...

Magazijnmedewerker

Benieuwd hoe zo'n werkdag er uit kan zien? Solomon vertelt...

Waarom werken bij Elektrolas?

 • Elke dag werken we weer een beetje beter, slimmer en veiliger. Samen met collega's en relaties.
 • We vinden het belangrijk om onze bijdrage te leveren aan maatschappelijke en sociale activiteiten.
 • Persoonlijke ontwikkeling vinden wij net als jij erg belangrijk. Je wordt hierin gesteund en gestimuleerd.
 • Er is een fijne informele werksfeer waarbij er veel aandacht is voor onze medewerkers:
  • Dagelijks een verzorgde gezonde lunch. Vrijdags worden er snacks besteld.
  • Op vrijdag de weekendborrel, waarbij we eens per maand wat extra’s doen.
  • In de zomermaanden een gezellige BBQ.
  • Ieder jaar een Sinterklaasfeest voor de kinderen van de medewerkers.
  • Ieder jaar een Kerstdiner met partners.
  • Jaarlijks een gezondheidsweek met leuke workshops en activiteiten.
  • Eens per 5 jaar een weekendje naar het buitenland.
  • We hebben een personeelsvereniging die jaarlijks een leuk uitje organiseert.

Elektrolas erkend leerbedrijf

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft twee doelen: studenten de beste praktijkopleiding geven met uitzicht op een baan en bedrijven over de vakmensen laten beschikken die ze nu en in de toekomst nodig hebben. SBB erkent en begeleidt de leerbedrijven waar studenten, werkenden en werkzoekenden terecht kunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit.  Elektrolas is een Erkend leerbedrijf van SBB.

Enkele voorbeelden van stage opdrachten bij Elektrolas:
 • Automatiseren van reparatieaanvragen
 • Productontwikkeling
 • Cobot software ontwikkeling
 • Product Informatie Management systeem implementeren
 • Online marketing

Samen bedenken we de perfecte stage opdracht voor jou!

Bekijk onze vacatures

Vacature Lastechnisch adviseur

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je al werkend jouw lastechnische kennis kunt vergroten? En wil je jouw vaardigheden dagelijks inzetten bij het verbeteren van laskwaliteit? Dan is deze functie iets voor jou!
Vacature Lastechnisch adviseur

Vacature Magazijnmedewerker

Ben jij op zoek naar een baan bij een gezellig bedrijf waar je fijn kan werken en jezelf verder kan ontwikkelen? Wil je aan de slag in een klein tot middelgroot magazijn en houd je van secuur werken? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die ons team komt versterken. 
Vacature Magazijnmedewerker

Vacature Servicemonteur

Ben jij een échte techneut en lijkt de lastechniek je wel iets? Vind je het leuk om onderhoud, reparaties en keuringen uit te voeren aan lasapparatuur en elektrisch gereedschap? Onze servicemonteurs zijn op zoek naar een collega, iets voor jou?
Vacature Servicemonteur

Open sollicitatie

Bij Elektrolas zijn we altijd op zoek naar talenten en gemotiveerde vakmensen. Werk jij graag in een innovatieve, dynamische & informele werkomgeving, dan passen wij perfect bij jou! We zien graag je open sollicitatie tegemoet.
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging of op zoek naar een fijne stageplek en staat er op dit moment geen vacature tussen die op jouw wensen aansluit? We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden. Neem contact op met onze HR afdeling via 06-28510029 of pz@elektrolas.com. Je kunt ook je gegevens achterlaten en dan nemen we contact met jou op.

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied.  We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.