Consultancy: sparren op niveau

Bij Elektrolas staat jouw uitdaging centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en zijn eigen specifieke uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden onze lastechneuten persoonlijke ondersteuning, zij fungeren als jouw eigen denktank. Het maakt voor ons niet uit of het om een technisch probleem of een ontwerpuitdaging gaat. Wij hebben de kennis en ervaring om je te adviseren en te ondersteunen waar nodig is in het proces.

Wat is jouw productie uitdaging?

Onze specialisten staan klaar om jou te helpen bij het oplossen van diverse vraagstukken met betrekking tot maakbaarheid, laskwaliteit en doorlooptijd. Het maakt voor ons niet uit of het om een technisch probleem of een ontwerpuitdaging gaat. 

Wij begrijpen dat tijd een essentiële rol speelt in de maakindustrie. Bij ons kun je rekenen op een efficiënte en snelle aanpak, waarbij we direct onze expertise inzetten om je te helpen bij het vinden van een gepaste oplossing en te ondersteunen bij:
 
  • Ontwerp
  • Communicatie
  • Productie
  • Controle

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in de industrie, kunnen wij je helpen bij het vinden van innovatieve oplossingen die de efficiëntie, kwaliteit en winstgevendheid van jouw bedrijf verbeteren.

Ontdek vandaag nog hoe wij je kunnen helpen bij het succesvol aanpakken van jouw uitdaging.

Kom in contact

Heb je een uitdaging waar je graag over wilt sparren? Onze expertise slaat tot je beschikking om te zorgen voor de oplossing. Neem gerust contact op!
*
*
*

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.