Jouw lasafdeling: een zorgeloze productie

Elektrolas is één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces en we hebben alle kennis en middelen op het gebied van lassen in eigen huis. Vanuit Waalwijk helpen wij bedrijven in Nederland en België met onze totaalaanpak. We verkopen en verhuren lasbenodigdheden, waarborgen kwaliteit, keuren en onderhouden lasapparatuur, leiden personeel op en automatiseren processen. De onderdelen van onze totaalaanpak bundelen we in een krachtige Schijf van Vijf: vijf diensten die elkaar versterken en die onmisbaar zijn voor elk productiebedrijf met een laswerkplaats.

Producten

Wat heb je nu écht nodig voor je productieproces? De juiste materialen zorgen voor zekerheid en continuïteit in de productie. Bij Elektrolas bestel je alles voor je lasafdeling. Lasapparatuur en alle bijbehorende lasbenodigdheden natuurlijk. Maar ook lastoevoegmateriaal, veiligheidsmiddelen, afzuigsystemen en gereedschappen. Vraag ons om een gedegen advies of een demo voordat je bestelt.

Automatisering

De vraag naar kleinere series en grotere diversiteit neemt toe. Tegelijkertijd is er schaarste aan vakmensen. Wil jij de continuïteit en kwaliteit van je productie borgen? Elektrolas levert automatiseringsoplossingen vanuit expertise op lasgebied. Samen zoeken we de beste oplossing voor jouw productieproces.

Kwaliteitsbeheer

Jouw opdrachtgevers verwachten een afgesproken kwaliteit van het eindproduct. Wat zijn de criteria en de minimale vereisten aan een constante eindkwaliteit? Hoe borg je het productieproces en hoe maak jij de kwaliteit van jouw productie aantoonbaar voor jouw opdrachtgevers? De externe lascoördinatoren (IWT’ers) van Elektrolas voeren visuele lasinspecties uit en ondersteunen je bij engineering en schade. Verder verzorgen wij certificeringen, die wij vastleggen in Certibank®.

Scholing

Vertel ons jouw visie op de toekomst van je bedrijf. Deze vertalen wij naar een doelgerichte scholing op maat. Daarmee blijf je de concurrentie van morgen voor. Een betrouwbare productie is afhankelijk van de juiste materialen, maar zéker ook van de mensen die ermee werken. Ons scholingsaanbod verhoogt de kwalitatieve output, zorgt voor een duurzamere inzet van apparatuur en benodigdheden en draagt bij aan een hogere productiviteit.

Servicedienst

Om continuïteit in je productie te bereiken, moet je kunnen vertrouwen op je materiaal. Door middel van keuringen en onderhoud zorgt Elektrolas ervoor dat je altijd veilig kunt werken. Onze uitstekend opgeleide servicemonteurs voeren keuringen en onderhoud uit bij jou op locatie. Hierdoor gaan jouw productieprocessen altijd door. 

Vraag om advies

We streven er dagelijks naar om bedrijven in de lasindustrie te helpen om beter, slimmer en veiliger te werken. Heb je vraag of sta je voor een uitdaging, onze lastechneuten staan klaar om je te helpen. Neem contact op via 0416-336777 of info@elektrolas.com. Je kunt ook je gegevens achterlaten en dan bellen wij jou.

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden.. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.