MIG MAG lasapparaat huren

Wil jij een MIG MAG lasapparaat huren? Schaal snel lasproductie op met een 220/230 volt of een 400 volt MIG MAG lasapparaat. Het MIG MAG lassen is in Europa het meest gebruikte lasproces. Wil je gaan lassen maar weet je niet precies welk apparaat het meest geschikt is? Onze adviseurs helpen je graag!

MIG MIG lasapparaat huren: de voordelen

  • MIG MAG lassen met de nieuwste technologieën
  • Snel en tijdelijk opschalen
  • Lassen met de beste lasapparatuur van EWM
  • Elektrolas zorgt dat jij de juiste las kan leggen
  • Mogelijkheid tot operational lease
 

Huur een MIG MAG lasapparaat bij Elektrolas

Elektrolas verhuurt een ruim assortiment aan MIG MAG lasapparaten. Deze machines worden na iedere klus opnieuw gekeurd om te voldoen aan alle veiligheidsnormen. De lasapparatuur is nooit ouder dan 3 jaar en wordt werkend en met instructie aan je geleverd. Elektrolas heeft een grote voorraad lasapparaten, lasdraad, slijtdelen, veiligheidshelmen, lasrookafzuiging en nog veel meer! Beschrijf ons de laswerkzaamheden die je uit gaat voeren en wij zorgen dat je optimaal aan de klus kan beginnen. Wil je een MIG MAG lasapparaat huren en deze daarna aanschaffen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

  

Wat is het verschil tussen MIG en MAG lasapparaten?

Met een MIG MAG lasapparaat kan je zowel MIG als MAG lassen. Het verschil zit hem in het gas dat je gebruikt bij het lassen. Als je het hebt over MIG lassen dan is dit het lassen met een inert gas, hier wordt vrijwel altijd argon gas gebruikt. Het lasproces MIG wordt vaak gebruikt bij het lassen van aluminium. Bij MAG lassen wordt gebruik gemaakt van een actief gas, bijvoorbeeld een combinatie van Co2 en argon. Als je staal, rvs of andere materialen wil gaan lassen kom je vaak uit bij een MAG lasapparaat.

   

Welk MIG MAG lasapparaat moet ik huren

Afhankelijk van de te lassen werkzaamheden en de vaardigheden van de lasser kunnen onze adviseurs bepalen welk MIG MAG lasapparaat het beste bij jouw bedrijf past. Neem contact op en Elektrolas zorgt ervoor dat jij de juiste las kunt leggen.

 

Een ander lasapparaat huren?

Wil je een ander lasapparaat huren? Elektrolas verhuurt de volgende lasapparaten:

Mogelijkheid tot operational lease: huur een MIG MAG lasapparaat

Een van de voordelen van het huren van een MIG MAG lasapparaat bij Elektrolas is dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor operational lease. Dit betekent dat je het lasapparaat niet alleen kunt huren voor een bepaalde periode, maar dat je ook de optie hebt om het apparaat te leasen. Dit biedt je de flexibiliteit om te kiezen voor de oplossing die het beste past bij de behoeften van je bedrijf. Informeer voor de mogelijkheden tot operational lease.

 

Het gemak van één aanspreekpunt: Elektrolas verhuurt meer dan alleen MIG MAG lasapparaten

Een ander voordeel van het huren van een MIG MAG lasapparaat bij Elektrolas is dat je alles op één plek kunt regelen. In plaats van te zoeken naar verschillende leveranciers voor je lasapparatuur, slijtdelen, veiligheidshelmen en andere benodigdheden, kun je alles bij Elektrolas kopen en huren. Dit bespaart je tijd en moeite, en zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk kunt beginnen met het lassen van jouw projecten. Bovendien kun je rekenen op professioneel advies en ondersteuning van onze ervaren adviseurs, zodat je altijd zeker bent dat je het juiste lasapparaat kiest.