Betere output door het niveau van de productieafdeling te verbeteren

Zo doen we dat

Lasopleidingen

Elektrolas verzorgt NIL handvaardigheidsopleidingen niveau 1 t/m 4 op het gebied van MIG lassen, MAG lassen, TIG lassen en BmBE lassen. De lasopleidingen duren 17 of 34 weken, dit is afhankelijk van het gekozen niveau. Alle handvaardigheidsopleidingen vinden plaats in onze eigen lasschool, waar al het benodigde materiaal aanwezig is.

MIG / MAG lassen niveau 1 t/m 4

Bij deze handvaardigheidsopleiding leer je de beroepsmatige vakhandelingen van booglassen met afsmeltende elektrode in beschermgas. Na de lasopleiding dien je de omschreven en vastgestelde vaardigheden zelfstandig uit te kunnen voeren aan de hand van de gebruikelijke tekeningen en werkinstructies.
Meer informatie over de MIG/MAG handvaardigheidsopleiding.
Lasschool Elektrolas
Lasschool Elektrolas coronaproef lassen

TIG lassen niveau 1 t/m 4

Bij deze handvaardigheidsopleiding leer je de beroepsmatige vakhandelingen van booglassen met niet-afsmeltende elektrode in beschermgas. Na de opleiding dien je de omschreven en vastgestelde vaardigheden zelfstandig uit te kunnen voeren aan de hand van de gebruikelijke tekeningen en werkinstructies.
Meer informatie over de TIG handvaardigheidsopleiding.

BMBE lassen niveau 1 t/m 4

Bij deze handvaardigheidsopleiding leer je de beroepsmatige vakhandelingen van booglassen met beklede elektrode. Na de opleiding dien je de omschreven en vastgestelde vaardigheden zelfstandig te kunnen uitvoeren aan de hand van de gebruikelijke tekeningen en werkinstructies.
Meer informatie over de BMBE handvaardigheidsopleiding.
Elektrolas Lasschool
Bezoek met handvaardigheidsopleiding bij destructief onderzoekslab

Wat maakt onze lasopleidingen uniek

  • Kleine groepen (max 9 personen)
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Niveau aan te passen indien nodig
  • Gebruik van moderne apparatuur
  • Bedrijfsbezoek aan een onderzoeks lab

Examens

De lasopleidingen worden afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Deze examens worden afgenomen door een onafhankelijke examinator van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL). Ben je geslaagd dan ontvang je een NIL diploma. Dit diploma blijft altijd geldig.
.

Subsidiemogelijkheden - UWV Scholingsvoucher

Er zijn diverse mogelijkheden om in aanmerking te kunnen komen voor subsidie of voor een UWV scholingsvoucher. Deze dien je wel zelf aan te vragen maar natuurlijk helpen wij je graag op weg door je te informeren over de verschillende instanties.
Wil je meer informatie over onze handvaardigheidsopleidingen? Laat Monique Bernard contact met je opnemen.

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.