Uitgiftekast: dé oplossing voor jouw voorraadbeheer

Het gebruik van de uitgiftekast bespaart je tijd en kosten: het vermindert verbruik en verspilling, optimaliseert voorraadniveaus, vereenvoudigt het gebruik, biedt een structureel overzicht van bestellingen en zorgt voor betrouwbare leveringen. Dit resulteert in een efficiëntere bedrijfsvoering en een verbetert financieel redement. Ontdek hoe wij jou kunnen ontzorgen!

Wat is een uitgiftekast

De uitgiftekast is ontworpen om op slechts één vierkante meter tot een paar duizend artikelen op voorraad te houden. Gecontroleerd en geautomatiseerd. Of het nu gaat om toortsonderdelen, slijpschijven, lashandschoenen of andere materialen die een lasser nodig heeft, de uitgiftekast zorgt ervoor dat je nooit meer misgrijpt.

Het gebruik van de uitgiftekast is eenvoudig. De uitgiftekast geeft realtime informatie over de voorraadstatus. Je kunt altijd zien hoeveel materiaal er beschikbaar is en wanneer het tijd is om bij te vullen. Dit maakt het beheer voor je voorraad efficiënter en duurzamer. Daarnaast hebben medewerkers continu toegang tot de benodigde producten door middel van een persoonlijke badge of pincode. De interface helpt de lasser snel de juiste artikelen te vinden.

Ontdek meer over de uitgiftekast en download de leaflet

*
*
*

Volledige ontzorging

Door de geautomatiseerde uitgiftekast kun je altijd de actuele voorraadniveaus opvragen. Hierdoor is het direct duidelijk welke producten bijbesteld moeten worden, waardoor je snel en efficiënt kunt reageren op de voorraadbehoeften. Elektrolas kan een OCI-koppeling voor je realiseren, zodat je vanuit jouw inkoopsysteem rechtstreeks een bestelling kunt plaatsen. Zonder tijdrovende tussenstappen.

Wij bieden ook de mogelijkheid van een abonnementsmodel, waarbij je volledig wordt ontzorgt en wij het voorraadbeheer op ons nemen. Binnen 24 uur zorgen wij ervoor dat de benodigde voorraad wordt aangevuld, zodat het bedrijfsproces ongestoord kan doorgaan. Door gebruik te maken van ons abonnementsmodel en het uit handen nemen van het voorraadbeheer, kun je je als inkoper volledig richten op je hoofdtaken. Geen gedoe meer met handmatige inventarisaties of tijdrovende bestelprocessen. Kortom, wij zorgen ervoor dat je van A tot Z ontzorgt wordt. 

Bespaar tijd en kosten met de uitgiftekast

Naast dat je inzicht krijgt in de grootgebruikers binnen je lasafdeling kun je met de inzet van de uitgiftekast aanzienlijke besparingen realiseren:

Kostenbesparingen:
  • Lagere voorraadkosten
  • Verminderd verbruik
  • Verhoogde productiviteit     

Tijdsbesparingen:
  • Makkelijk navulbaar
  • Automatisch bijbestellen
  • Maandelijks één verzamelfactuur

Elektrolas zorgt voor betrouwbare levering en ondersteuning waar gewenst.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de uitgiftekast of hem eens uitproberen? Kom gerust langs in Waalwijk. Maak van te voren een afspraak zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen. Kom in contact via 0416-336777. Of laat je gegevens achter en dan bellen wij jou. 

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden.. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.