Bier met een écht Brabants karakter

Zo doen we dat

Lasschuim


In december 2013 hebben wij onder de naam Lasschuim ons eerste bier gepresenteerd tijdens onze Relatiedag. Dit viel goed in de smaak en was voor ons reden om dit verder vorm te geven. Begin 2016 hebben wij samen met bierbrouwers aan tafel gezeten om de juiste ingrediënten voor ons bier te selecteren. In 2017 zijn we op zoek gegaan naar een triple bier. Na veel proeven hebben we ook daar de juiste ingrediënten voor gevonden. Gezien dit verloop en de bierliefhebbers binnen Elektrolas zullen nog vele biersoorten volgen. 
 
Ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk of ben je zelf een fervent bierdrinker? Dan is ons lasschuim zeker iets voor jou!

Bekijk de reviews op Untappd.
 
Lasschuim_Tripleblond_Elektrolas

...2016

Lasschuim_bier_Elektrolas_tripel_2017

 ...2017

Lasschuim_Blond_Elektrolas

.. .2018

Lasschuim_Goud_Elektrolas

.. .2019

Lasschuim Elektrolas Special Edition 20.2020

Special Edition 20.2020

 

Uitgebracht ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van Elektrolas in 2020. 
Inhoud: 75cl


Deze special edition is een heerlijk ambachtelijk gebrouwen speciaalbier van hoge gisting. Door gebruik van natuurlijke en lokale ingrediënten heeft het bier een écht Brabants karakter. Een unieke smaakervaring voor levensgenieters!
 

Lasschuimmethodebeschrijving


Net als onze producten moeten ook onze bieren aan de beste kwaliteit voldoen. Daarvoor hebben we onze eigen vakmensen ons Lasschuim eerst aan een grondige kwaliteitscheck onderworpen aan de hand van een lasschuimmethodebeschrijving (LMB). Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van het bier borgen en kun jij er heerlijk van genieten.
 
 Lage gisting  
 Spatgedrag  
 Perfecte kleur  
 Lekkerste hop  
 Stevige schuimkraag  
 Heerlijke afdronk  
 Origineel recept  
 Alcohol  

Lasschuimpakket

Lasschuim bierpakket Elektrolas relatiegeschenk fles-2pack-proefglas-viltjes