Lasschuim: Bier met een écht Brabants karakter

Wat in 2014 als iets ludieks begon is anno 2020 een prachtig product waar veel mensen met volle teugen van genieten. Een unieke smaakervaring beleven. Sinds de start in 2014 waar we begonnen met een simpel maar mooi biertje met een eenvoudig etiket in een houten kistje is Lasschuim inmiddels uitgegroeid in een reeks hele mooie bieren met prachtige verpakkingen. Het Lasschuim van nu wordt ambachtelijk gebrouwen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten uit de regio waardoor het bier een echt Brabants karakter heeft.

Proef.Beleef.Geniet.

Bewaar het bier staand, donker en gekoeld rond de 5°C voor de ultieme smaakbeleving. Accentueer de smaak met een kruidige snack. Bijvoorbeeld met een Brabants Worstenbroike.

Schenk voor een stevige schuimkraag je Lasschuim uit in een Executive glas. Laat het bier niet ‘klokken’ in de hals van de fles. Zet ook even een goed muziekje op. Kei gezellig!

Laat de aroma’s die verstopt liggen onder de schuimkraag vrijkomen door het bier rustig in het glas rond te draaien. Neem vervolgens je eerste slok, rol het bier over je tong, voel de structuur, slik het bier langzaam door en geniet van een heerlijke afdronk. Proost!

Lasschuim bestellen

Door de meerdere smaken en verpakkingsvormen leent Lasschuim zich perfect als relatiegeschenk en kan het gaaf verwerkt worden in een kerstpakket. Wil je er gewoon zelf van genieten. Dat kan natuurlijk ook. Bestel een van onderstaande pakketten:
 

Voor meer informatie neem contact op met onze klantsupport.

Special Edition 20.2020

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van Elektrolas in 2020 hebben we deze speciale editie uitgebracht van 75cl.

Een heerlijk ambachtelijk gebrouwen speciaalbier van hoge gisting. Door gebruik van natuurlijke en lokale ingrediënten heeft het bier een echt Brabants karakter. Het bier gist na op de fles en drinkt het lekkerst uit ons bijpassend glas. Een unieke smaakervaring voor levensgenieters!

Proef.Beleef.Geniet.

Lasschuimmethodebeschrijving

Net als onze producten moeten ook onze bieren aan de beste kwaliteit voldoen. Daarom hebben we Lasschuim eerst onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck door onze fijnproevers. Aan de hand van een lasschuimmethodebeschrijving (LMB). Zo borgen wij de kwaliteit van het bier en jij kunt er heerlijk van genieten.

   Lage gisting
   Spatgedrag
   Perfecte kleur
   Lekkerste hop
   Stevige schuimkraag
   Heerlijke afdronk
   Origineel recept
   Alcohol

Lasschuim op Untappd. Lees hier de reviews.