Workshops in lastechniek

Onze workshops staan in het teken van het opdoen van kennis binnen verschillende aspecten van de lastechniek. Het is dé gelegenheid om specifieke vaardigheden en competenties uit te breiden. De opgedane kennis draagt tevens bij aan de prestaties en ontwikkeling van de werkvloer.

Onze workshops

Lassen is ons vak. We leren je er graag alles over. Deelname levert punten op voor het behalen of verlengen van het kadercertificaat. Na afloop van een workshop kun je een certificaat van deelname ontvangen.
 

Heb je een grotere groep medewerkers voor wie de workshop interessant zou zijn? Elektrolas kan ook workshops bij jou op locatie verzorgen. Neem contact met ons op via 0416 235036. Of laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.
 

Terugkomdagen

Jaarlijkse organiseren we zogenoemde Terugkomdagen. Voor Visueel Lasinspecteurs en Lascoördinatoren om kennis en vaardigheden up-to-date te houden en het certificaat geldig te houden.
 

Heb je de opleiding niet bij Elektrolas gevolgd. Geen probleem, iedereen is welkom om deel te nemen.

Inspiratiesessies

Onze Inspiratiesessies zijn interactieve bijeenkomsten. Het zijn laagdrempelige informatiedagen die gevuld zijn met voorbeelden uit de praktijk en altijd in het teken staan van een actueel thema. Doel: kennis met elkaar delen. We organiseren deze sessies meerdere keren per jaar. Gewoon bij Elektrolas in huis. Onze lastechnici in combinatie met onze partners delen hun kennis over het betreffende onderwerp.

Elektrolas organiseert de zogenaamde inspiratiesessies omdat wij geloven in het informeren en helpen innoveren van de markt. Onze relaties laten nadenken over hoe u uw bedrijfsprocessen nog veiliger kunt inrichten. Niet voor niets staat Elektrolas voor 'Samen beter, slimmer en veiliger'.

Lees meer over de komende Inspiratiesessies.

Lasopleidingen - praktijk en theoretisch

Elektrolas heeft een eigen lasschool waar we het niveau van de lastechniek binnen uw bedrijf op peil houden of verbeteren. Onze NIL handlasopleidingen onderscheiden zich door hun perfecte aansluiting op de actuele behoeften van productiebedrijven en hun medewerkers.
 

Al onze opleidingen worden gegeven door docenten met praktijkervaring op onze eigen lasschool in Waalwijk.

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.
 
schijf-van-5-elektrolas