Slimmer en veiliger werken door 24/7 service ondersteuning

Zo doen we dat

Servicedienst


Een kloppende productieplanning levert je gelukkige klanten op. Daarom wil jer erop kunnen vertrouwen dat jouw lasprocessen altijd doorgaan. Elektrolas zorgt door middel van onderhoud, reparaties en keuringen voor continuïteit in jou productieproces. En áls er een keer een lasmachine stuk gaat, dan kun je altijd op ons rekenen zodat je door kunt met je productie. 

Snel weer aan het werk

Met een servicecontract staan onze monteurs 24/7 voor je klaar. Na reparatie of vervanging kun jij dus snel weer door. Elektrolas kan bovendien samen met de betrokkenen bekijken heo het probleem een volgende keer voorkomen kan worden. Dat doen we aan de hand van ons 20-puntenplan.
 

Onderhoudsplanning en keuring

Elektrolas biedt resultaat gericht onderhoud door middel van vaste service-intervallen. Onze service monteurs zijn geschoold door EWM, REHM en Hypertherm. Hierdoor zijn zij bevoegd om inspecties, keuringen en reparaties te verrichten aan alle merken lasapparatuur. Alle resultaten worden overzichtelijk vastgelegd in Onze Lasportal.
 

De servicedienst van Elektrolas

  • Reparatie en onderhoud aan alle lasapparatuur
  • Onderdelen uit voorraad
  • Vervangen apparatuur direct beschikbaar
  • Verbetervoorstellen
  • Onze Lasportal met alle relevante servicedocumenten
  • Veiligheidskeuringen periodiek (NEN-EN-IEC 60974-4)
  • Verificatie periodiek (NEN-EN-IEC 60974-14)

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.

 
Elektrolas_schijf_van_vijf_servicedienst