Servicedienst

Om continuïteit in jouw productie te bereiken, moet je kunnen vertrouwen op je equipment. Door middel van keuringen en onderhoud zorgt Elektrolas ervoor dat je altijd veilig kunt doorwerken. En áls er een keer een machine stuk gaat, dan kun je altijd op ons rekenen.

De servicedienst van Elektrolas

 
  • Keuringen en onderhoud aan alle lasapparatuur, ook op locatie
  • Reparatie aan alle lasapparatuur
  • Onderdelen uit voorraad
  • Vervangen apparatuur direct beschikbaar
  • Verbetervoorstellen
  • Onze Lasportal met alle relevante servicedocumenten

Keuringen en onderhoud op locatie

De uitstekend opgeleide monteurs van Elektrolas voeren keuringen en onderhoud bij jou op locatie uit. Hierdoor gaan jouw productieprocessen altijd door. Wij zorgen voor een overzichtelijke en correcte digitale verslaglegging in Onze Lasportal. Daarin leggen we ook de volgende keuringsdatum vast. Als het zo ver is informeren wij je proactief. Je hoeft dus zelf geen administratie bij te houden. Bekijk de video voor wat je van ons kunt verwachten.

De meest voorkomende oorzaken voor storingen

Het is belangrijk om de lasuitrusting continu bij te houden, want lassen blijft eenmaal een zwaar beroep. Daarom moet de lasuitrusting regelmatig onderhouden worden voor optimale prestaties, kostenbesparingen en natuurlijk voor de veiligheid van de lasser.

De meest voorkomende oorzaken van storingen:

  • Te veel stoffigheid
  • Sprake van defecte of losse koppelingen
  • Draadaanvoer systemen
  • Lekkages in het koelvloeistofsysteem

Het is belangrijk om een onderhoudsplan op te stellen voor je lasapparatuur om ervoor te zorgen dat het met regelmaat onderhouden wordt. Daarom biedt Elektrolas preventief onderhoud om de prestaties, levensduur en veiligheid van de apparaat te garanderen. 


 
"Als lasapparaatuur stuk gaat, mag dat niet leiden tot vertraging. Elektrolas reageert snel en adequaat op onze service-aanvragen."

Inrichten van een toekomstbestendige laswerkplaats

De Servicedienst van Elektrolas verzorgt ook de complete inrichting van jouw laswerkplaats. We leveren maatwerk, van ontwerp tot en met installatie. Op vasis van jouw wensen en ideeën ontwikkelen we werkplekken vanuit efficiëntie, ergonomie, bedieningsgemak, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Vanzelfsprekend hanteren we de richtlijnen van 5xBeter. We hebben alle kennis en oplossingen in huis, zoals toortsen met geïntegreerde lasdampafzuiging, complete lasrookafzuiginstallaties met warmteterugwinning en ringleidingsystemen voor het gebruik van industriële gassen. Zo creëren we een toekomstbestendig werkklimaat voor jou en je medewerkers.

Lees meer over een van onze gerealiseerde projecten.

Contact

Onze compleet ingerichte servicewagen staat klaar om direct service te verlenen. Wij staan klaar om je verder te helpen, zodat ook jij weer verder kan gaan met je klus. Daarom staan wij klaar voor vertrek! 

Ook staan wij klaar voor vragen of opmerkingen wat betreft onze service. 

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.