Servicedienst

Je wilt er op kunnen vertrouwen dat jouw lasprocessen altijd doorgaan. Elektrolas zorgt door middel van onderhoud, service en keuringen voor continuïteit in jouw productieproces. En áls er een keer een lasmachine stuk gaat, dan kun je altijd op ons rekenen zodat je door kunt met je productie. 

Snel weer aan het werk

Met een servicecontract staan onze monteurs 24/7 voor je klaar. Na reparatie of vervanging kun jij dus snel weer door. Elektrolas kan bovendien samen met de betrokkenen bekijken hoe het probleem een volgende keer voorkomen kan worden. Dat doen we aan de hand van ons 20-puntenplan.
 

Onderhoudsplanning en keuring

Elektrolas biedt resultaat gericht onderhoud door middel van vaste service-intervallen. Onze servicemonteurs zijn geschoold. Hierdoor zijn zij bevoegd om inspecties, keuringen en reparaties te verrichten aan alle merken lasapparatuur. Alle resultaten worden overzichtelijk vastgelegd in Onze Lasportal.
 

De servicedienst van Elektrolas

  • Reparatie en onderhoud aan alle lasapparatuur
  • Onderdelen uit voorraad
  • Vervangen apparatuur direct beschikbaar
  • Verbetervoorstellen
  • Onze Lasportal met alle relevante servicedocumenten
  • Veiligheidskeuringen periodiek (NEN-EN-IEC 60974-4)
  • Verificatie periodiek (NEN-EN-IEC 60974-14)

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.