TIG lasapparaat huren

Wil jij een TIG lasapparaat huren? Huur een TIG lasapparaat van 220/230 of 400 volt. Door gebruik te maken van de verhuurvloot van Elektrolas kun je snel en goedkoop opschalen. Onze adviseurs helpen je graag om de juiste keuze te maken. Elektrolas zorgt ervoor dat jij de juiste las kan leggen. 

TIG laspparaat huren: de voordelen

Het huren van een TIG lasapparaat heeft voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een lasmachine.
  • TIG lassen met de nieuwste technologieën
  • Snel en tijdelijk opschalen, bijvoorbeeld voor een speciaal project
  • Lassen met de beste TIG lasapparaten van EWM of Rehm
  • Elektrolas zorgt dat jij te juiste las kan leggen
  • Mogelijkheid tot operational lease
  

Een TIG lasapparaat huren bij Elektrolas

Bij Elektrolas kan je een modern TIG lasapparaat huren, de lasapparaten in onze verhuurvloot zijn van hoge kwaliteit en nooit ouder dan 3 jaar. Na iedere klus worden onze machines opnieuw gekeurd zodat altijd aan de veiligheidsnormen wordt voldaan. De lasapparaten worden geleverd met instructie en de spullen die nodig zijn om jouw specifieke klus uit te voeren. Elektrolas heeft een grote voorraad lasapparaten, lasdraad, slijtdelen, veiligheidshelmen, lasrookafzuiging en nog veel meer! Bij Elektrolas gaat het verder dan een TIG lasapparaat huren, Elektrolas zorgt ervoor dat jij de juiste las kan leggen! Wil je het TIG lasapparaat na je klus aanschaffen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
   

Hoe kies ik het juiste TIG lasapparaat om te huren?

Afhankelijk van de te lassen werkzaamheden en de vaardigheden van de lasser kunnen onze adviseurs bepalen welk TIG lasapparaat het beste bij jouw bedrijf past. Neem contact op en Elektrolas zorgt ervoor dat jij de juiste las kunt leggen.
   

Samenvatting TIG lasapparaat huren

Heb jij een klus waarvoor je een TIG lasapparaat wil huren? Maak gebruik van de grote laskennis van Elektrolas en neem contact op met één van onze adviseurs. Beschijf het laswerk dat uitgevoerd moet worden en we zullen je voorzien van uitgebreid lasadvies. De lasapparaten in onze verhuurvloot zijn van grote merken waar wij zelf achter staan zoals EWMN en Rehm.
 

Een ander lasapparaat huren?

Wil je een ander lasapparaat huren? Elektrolas verhuurt de volgende lasapparaten:


TIG lasapparaat huren: kies voor Elektrolas

Elektrolas biedt een ruime verhuurvloot van TIG lasapparaten van grote merken als EWM en Rehm. Onze machines zijn altijd van hoge kwaliteit en niet ouder dan 3 jaar. Bij Elektrolas zijn we meer dan alleen een verhuurbedrijf: onze adviseurs helpen je bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat je de juiste las kunt leggen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot operational lease en kun je na je klus het TIG lasapparaat aanschaffen. Neem contact op en ontdek wat Elektrolas voor jou kan betekenen.

 

Professioneel advies bij het huren van een TIG lasapparaat

Bij Elektrolas staan we bekend om onze grote laskennis en enthousiasme over alles wat met lassen te maken heeft. Onze adviseurs helpen je graag om het juiste TIG lasapparaat te kiezen, afhankelijk van jouw specifieke lassituatie en vaardigheden. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste las kunt leggen en een succesvol resultaat behaalt. Neem contact op en laat onze adviseurs je helpen met het huren van het juiste TIG lasapparaat.