Inspiratiesessies: Samen beter, slimmer en veiliger

Elektrolas organiseert de zogenoemde inspiratiesessies omdat we er in geloven de markt te informeren en te helpen om te innoveren. Onze relaties aan het denken zetten over hoe je je bedrijfsprocessen nog veiliger kunt inrichten. Het draait bij Elektrolas niet voor niets om 'Samen beter, slimmer en veiliger'.

Wat is een inspiratiesessie

Onze inspiratiesessies zijn bijeenkomsten waar actuele en innovatieve onderwerpen uit de markt gepresenteerd worden om kennis met elkaar te delen. Met behulp van deze sessies verhogen wij de kennis bij de deelnemers van diverse onderwerpen in de lastechniek. Het zijn laagdrempelige informatiedagen die worden gevuld met voorbeelden uit de praktijk en staan altijd in het teken van een actueel thema.

Het kan gaan over lassen met een bepaald materiaal of in een bepaalde industrie, maar ook over kwaliteitsborging, veiligheid en innovatie. Zo kun je zelf bepalen welk onderwerp past en wanneer je aansluit. Blijf op de hoogte van onze inspiratiesessies via onze nieuwsbrief.

Aankomende inspiratiesessies

Vier keer per jaar organiseren we inspiratiesessies. Gewoon bij Elektrolas in huis. Onze techneuten in combinatie met onze partners delen hun kennis over het betreffende thema. In kleine groepjes gaan de deelnemers alle demonstraties en presentaties langs. Het is interactief, schroom niet om direct je vragen te stellen. Aan het eind van de sessie is er nog de mogelijkheid om dieper op jouw vraagstuk in te gaan en te nerwerken. 
 

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.