Ondersteuning engineering

Onze specialisten kunnen beoordelen of alle technische eisen die nodig zijn voor het vervaardigen van een product bij jouw bedrijf aanwezig zijn. Tot en met het verzorgen van de inspectie van het eindproduct. 

Kwaliteit en traceerbaarheid van lasdocumentatie

Het belang van die ondersteuning is dat je een product gaat maken dat voldoet aan alle gestelde eisen, met de juiste middelen en lasmethodes en de juiste kwalificaties. Hiermee borgen wij dat jij de kwaliteit aantoonbaar na kunt komen zoals afgesproken is. Traceerbaarheid van lasdocumentatie.

Verder kijken we ook naar het product dat gemaakt moet worden. Daar zitten lasvormen, lasdiktes en materiaalsoorten in. Aan de hand daarvan worden lasmethodebeschrijvingen (WPS) voor de lasser opgesteld en ook de lasserskwalificatie waaraan de lasser voor dat product moet voldoen. Een engineer weet veel over bedenken en ontwerpen. Als het gaat om lasgerelateerde normen kunnen wij hem informatie geven om een goed maakbaar ontwerp te maken. Dat zorgt ervoor dat op de werkvloer de lasuitvoerbaarheid wordt bevorderd.

Elektrolas kan ondersteuning bieden bij

Maak een afspraak

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen ondersteunen? Neem contact op via 0416-235036. Of laat je gegevens achter.

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.