Samen beter, slimmer en veiliger

zo doen we dat

Als het over lassen gaat


Elektrolas is dé totaalaanbieder op lasgebied. Onze klanten zijn bedrijven waarbij lassen een essentieel onderdeel is van het productieproces. Sinds de oprichting in 2000 hebben wij ons productassortiment en dienstenpakket steeds verder uitgebreid. Maak kennis met onze Schijf van Vijf: vijf diensten die elkaar versterken en waardoor jouw bedrijf kan excelleren.

Jouw unieke totaalleverancier

Als het over lassen gaat, heeft Elektrolas alle kennis, middelen en materialen in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Onze adviseurs en lastechneuten (IWT’ers) staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het optimaliseren van je lasproces. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.
 

Samenwerken met Elektrolas

Elektrolas is een toegankelijk hands-on bedrijf waarmee het geweldig samenwerken is. Het resultaat: een productieproces van een constante kwaliteit, met de zekerheid dat opdrachtgevers op je kunnen rekenen. Samen beter, slimmer en veiliger dus.

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.