Slimmer en veiliger werken door 24/7 service ondersteuning

Zo doen we dat

Service en reparatie


Ons service- en reparatiepunt is erkend door REHMEWM en Hypertherm. Onze monteurs zijn geschoold door deze merken en weten er dus alles van. Heb je geen machines van deze merken, maar wil je toch graag gebruik maken van onze servicedienst? Geen zorgen, dat kan gewoon.
We repareren en onderhouden alle merken lasapparatuur, elektrisch gereedschap en handgereedschap. Denk daarbij aan kalibratie, NEN 3140 en IEC 60974-4 keuringen, werkzaamheden op locatie en installatie en afstelling van lasmachines. We snappen dat je machines zo snel mogelijk weer bruikbaar moeten zijn. Daarom hoef je nooit lang te wachten. Gebeurt dat toch, dan ontvang je van ons een vervangende machine. 


Wil je gebruik maken van onze servicedienst voor reparatie en/of onderhoud? Laat ons contact met je opnemen.

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


De schijf van vijf van Elektrolas Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.

 
Elektrolas_Schijf_van_vijf_Servicedienst