Service en reparatie

Ons service- en reparatiepunt is erkend door EWM en Hypertherm. Onze monteurs zijn geschoold door deze merken en weten er dus alles van. Heb je geen machines van deze merken, maar wil je toch graag gebruik maken van onze servicedienst? Geen zorgen, dat kan gewoon.

Service, reparatie en onderhoud

We repareren en onderhouden alle merken lasapparatuur, elektrisch gereedschap en handgereedschap. Denk daarbij aan kalibratie, NEN 3140 en IEC 60974-4 keuringen, werkzaamheden op locatie en installatie en afstelling van lasmachines. We snappen dat je machines zo snel mogelijk weer bruikbaar moeten zijn. Daarom hoef je nooit lang te wachten. Gebeurt dat toch, dan ontvang je van ons een vervangende machine. 

Wil je gebruik maken van onze servicedienst voor reparatie en/of onderhoud? Laat ons contact met je opnemen.

Service, reparatie en onderhoud

EWM werkt met regionaal aangestelde en geautoriseerde partners in de Benelux. De bewuste keuze voor deze regionale dealers moge duidelijk zijn. Zij kennen de streek en de mensen en kunnen snel en vakkundig met raad en daad bij staan. Elektrolas is regiopartner in Zuid-Nederland. Met ons servicebedrijf in Waalwijk hebben wij een sterke rol in de snelle service op alle merken lasapparatuur. Met meerdere servicebussen zijn we altijd dichtbij en ben je snel weer aan de slag. 

Elektrolas voert uiteraard ook verificaties en veiligheidskeuringen uit op je gehele lasmachine park.

Geschoolde en getrainde servicemonteurs

Door je lasmachine naar Elektrolas te brengen voor preventief onderhoud voorkom je productieverlies en wordt de continuïteit behouden. Onze vakkundige team van servicemonteurs staan klaar om je te ondersteunen bij het jaarlijks onderhoud van lasmachines. Onze monteurs worden jaarlijks opgeleid door EWM en beschikken over een VCA-certificaat.

Wil je gebruik maken van onze servicedienst voor reparatie en/of onderhoud? Laat ons contact met je opnemen.

Onder poederdek installatie

Een onder poederdek installatie is een installatie waarbij het poeder dat gebruikt wordt voor het lassen onder druk wordt aangebracht op de te lassen oppervlakken. Dit gebeurt meestal met behulp van een compressor of een poederpistool. Dit proces wordt ook wel poedercoating genoemd. De installatie wordt gebruikt voor het verhogen van de stevigheid en corrosiebestendigheid van metalen oppervlakken. Ook kan het worden gebruikt voor cosmetische doeleinden zoals het veranderen van de kleur van het metaal.

Contact

Onze compleet ingerichte servicewagen staat klaar om direct service te verlenen. Wij staan klaar om je verder te helpen, zodat ook jij weer verder kan gaan met je klus. Daarom staan wij klaar voor vertrek! 

Ook staan wij klaar voor vragen of opmerkingen wat betreft onze service. 

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.