Reparatie aan Rehm lasapparatuur

REHM Schweißtechnik GmbH is sinds 1974 gevestigd in het Duitse Uhingen in de buurt van Stuttgart. Ontwikkeling, constructie en productie onder één dak. Mede dankzij deze centralisering en de toekomstgerichte visie van REHM kunnen nieuwe ontwikkelingen snel in de productie doorgevoerd worden. De wensen en eisen van hun klanten vormen daarbij de basis voor vooruitstrevende ontwikkelingen. Talrijke patenten en onderscheidingen staan garant voor hoogwaardige technologie en de kwaliteit van de REHM producten. 

Elektrolas regiopartner van REHM

REHM werkt met regionaal aangestelde geautoriseerde regiopartners in de Benelux. De bewuste keuze voor deze regionale dealers moge duidelijk zijn. Zij kennen de streek en de mensen en kunnen jou snel en vakkundig met raad en daad bij staan. Elektrolas is regiopartner in Zuid-Nederland. Met ons servicebedrijf in Waalwijk hebben wij een sterke rol in de snelle service op REHM lasapparatuur. Met meerdere servicebussen zijn we altijd dichtbij en ben je snel weer aan de slag. 

Elektrolas voert uiteraard ook validaties en veiligheidskeuringen uit op je gehele lasmachine park.

Breed pakket

Het programma van REHM bestaat uit een breed pakket technologisch hoogwaardige lasmachines zoals:
  • Geprogrammeerde stappengeregelde gasgekoelde en watergekoelde MIG/MAG lasmachines van 170 tot 450 Ampère.
  • Geprogrammeerde traploos regelbare gasgekoelde en watergekoelde MIG/MAG lasmachines van 250 tot 450 Ampère.
  • Geprogrammeerde traploos regelbare gasgekoelde en watergekoelde MIG/MAG pulsboog lasmachines draagbaar en verrijdbaar van 230 tot 530 Ampère.
  • Draagbare en verrijdbare inverters 230 Volt en 400 Volt voor TIG lassen met DC of AC/DC en elektroden lassen van 140 tot 450 Ampère.
  • Traploos regelbare plasma snijmachines van 60 tot 150 Ampère.

Geschoolde servicemonteurs

De monteurs van Elektrolas worden jaarlijks getraind door REHM en beschikken allen over VCA vol. 

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied.  We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.