Veiliger proces met minder faalkosten door kwaliteitseisen te borgen

Zo doen we dat

Lasserskwalificatie ISO 9606

Met een lasserkwalificatie laat je zien: deze lasser weet wat hij doet. Hij beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om de las professioneel uit te voeren.

Wij zijn door het NIL gemachtigd om lassers te kwalificeren, dus dat zit wel goed. Na het succesvol doorlopen van de audit door het NIL zijn wij bevoegd om lasproeven te organiseren, af te nemen en te beoordelen. Al in het beginstadium kunnen wij je door middel van passende vooropleidingen begeleiden naar de kwalificatie. Vervolgens kunnen we je lassers in alle specialismen certificeren.
De lasserscertificaten hebben een geldigheid van een half jaar. Dit dien je zelf in de gaten te houden, maar wij kunnen je hier ook bij helpen. We hebben een online database ontwikkeld waarin we je certificaten kunnen beheren en je op tijd informeren dat de certificaten bijna verlopen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je lassers op tijd nieuwe proeven afleggen en daardoor de certificaten niet verlopen. Zo kom je niet voor onnodige kosten te staan. Bekijk hier de voordelen van Certibank.

We kwalificeren je lassers volgens de Europese norm EN ISO 9606, EN 14732 en de Amerikaanse norm ASME.

We bieden bovendien workshops, thema-avonden en andere scholing aan om lassers te blijven ontwikkelen.

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf

De schijf van vijf van Elektrolas Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.