Veiliger proces met minder faalkosten door kwaliteitseisen te borgen

Zo doen we dat

Visuele lasinspectie volgens ISO 5817


Is de constructie gelast en wil je die graag laten inspecteren? Wij doen dit nauwkeurig volgens de NEN EN 5817:2014. Dat wil zeggen dat onze certificeerde lasinspecteurs (IWT & VTw-2) al het laswerk visueel en niet destructief inspecteren. Een eventuele destructieve inspectie verloopt via een onafhankelijk laboratorium. Hierdoor bieden wij je flexibiliteit en een besparing op de personeelskosten.
Vooraf horen we graag of je de las geïnspecteerd wilt hebben op niveau B, C of D. Moet er gerepareerd worden, dan kunnen we daarin begeleiden en zorgen we er samen voor dat het laswerk aan het gewenste kwaliteitsniveau gaat voldoen. 


Laat ons contact met je opnemen.
 

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


De schijf van vijf van Elektrolas Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.