Een gelijkwaardige sparringpartner

Als kwaliteitsmanager weet je als geen ander welke uitdagingen spelen op de lasafdeling. Sta je voor complexe vraagstukken bij het waarborgen van de kwaliteiteisen? Ben je op zoek naar een gelijkwaardige sparringpartner om tot betere oplossingen te komen? Kun je ondersteuning gebruiken bij het opzetten van kwaliteitssytemen van normen, zoals EN 1090, ISO 3834 en ISO 5817? Onze lastechneuten bieden dé expertise die je zoekt. Samen zorgen we ervoor dat jouw lasafdeling zijn kwaliteit kan behouden. 

Consultancy

Vertel ons jouw uitdaging of het nu gaat om een technisch probleem of ontwerp uitdaging gaat. Onze techneuten staan klaar om samen met jou een passend oplossing te vinden. Wij hebben de kennis en expertise in huis om je te adviseren en te ondersteunen waar nodig is in het proces.

Lasdatamanagement

Efficiënt een rapportage opbouwen voor je opdrachtgever. Lasadatamanagementsysteem zorgt ervoor dat er automatisch de werkelijke lasparameters per las, per product en per project vastgesteld worden. Daarbij is het systeem toepasbaar voor zowel grote als kleine bedrijven. 

Certificatenbeheer

Direct overzicht van je gekwalificeerde lassers hebben met slechts één druk op de knop. Met Certibank heb je altijd en overal inzicht over de laskwalificaties van je lassers. Het biedt een totaaloverzicht en signaleert wanneer laskwalificaties verlopen zijn. 

Kom in contact

Neem vandaag nog contact op voor het behalen van kwaliteitsdoelen en het oplossen van complexe vraagstukken.
*

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. Elektrolas is een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, geven scholing, innoveren processen, verkopen en verhuren producten en bieden service op lasbenodigdheden.. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.