3M™ Cubitron™ III doorslijpschijf, 36+, T41, 180 mm x 2 mm x 22,23 mm

Beschrijving

Details

GESPECIALISEERDE FUNCTIONALITEIT: maakt loodrechte sneden met de buitenrand van de schijf, waardoor deze uitermate geschikt is voor het doorsnijden van metaal, waaronder plaatwerk voor carrosserieën of schepen, roestvaststalen buizen, uitlaatpijpen, klemmen, verroeste bevestigingen.

HOGERE SNELHEID: levert een tot 10% hogere snijsnelheid in vergelijking met 3M™ Cubitron™ II Performance schuurmaterialen om de tijd en druk die nodig zijn voor de klus, te verminderen.

MINDER WISSELINGEN: verwijdert tot 3 keer meer materiaal dan de 3M™ Cubitron™ II Performance schuurmaterialen.

LANGE LEVENSDUUR: gaat 2 keer langer mee dan toonaangevende concurrerende producten.

3M VERNIEUWDE PRECISION-SHAPED GRAIN: maakt gebruik van de vernieuwde Precision Shaped Grain met moleculaire bindingstechnologie, ontworpen met scherpe, hoekige structuren die continu afbreken om scherpe punten te vormen om gelijkmatig slijten, koel te werken en te zorgen voor een optimale afbraak van de mineralen

De 3M™ Cubitron™ 3 doorslijpschijf maakt loodrechte sneden met de buitenrand van de schijf, waardoor deze uitermate geschikt is voor het doorsnijden van metaal, waaronder plaatwerk voor carrosserieën of schepen, roestvaststalen buizen, uitlaatpijpen, klemmen, verroeste bevestigingen. Daarnaast bevat de 3M™ Cubitron™ 3 doorslijpschijf de vernieuwde 3M Precision Shaped Grain, met gepatenteerde doorbraken in moleculaire verbindingstechnologie om scherpe, hoekige structuren te maken die continu afbreken om scherpe punten te vormen. Deze schone, scherpe punten zorgen voor schuurmateriaal dat sneller schuurt, minder warm wordt en veel langer meegaat dan conventionele schuurmaterialen. De 3M™ Cubitron™ Performance schuurmaterialen zijn gemaakt voor professionals die meer uit hun gereedschap willen halen – ervaar de volgende generatie schuurprestaties door te kiezen voor de 3M™ Cubitron™ 3 doorslijpschijf.
EL16000198
3M™ Cubitron™ III doorslijpschijf, 36+, T41, 180 mm x 2 mm x 22,23 mm
€ 9,15

Specificaties

Merk 3M
Soort Cubitron III
Bestellen per 25