Nederman FilterCart+, mobiele filterunit voor diverse lichte las- en afzuigtoepassingen. Mechanisch filter en 3 meter arm.

Beschrijving

De Nederman FilterCart+ is een geavanceerde luchtzuiveringseenheid die is ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen, waaronder het afzuigen van lasrook. De FilterCart+ is voorzien van een krachtige luchtstroom en geavanceerde filters die fijne stofdeeltjes, olienevels en andere verontreinigingen uit de lucht kunnen verwijderen. Hij heeft een maximaal debiet van 1250 m3/u en is geschikt voor gebruik bij stofdeeltjes vanaf 0,3 micron. Dankzij zijn compacte en mobiele ontwerp kan de FilterCart+ gemakkelijk worden verplaatst naar verschillende locaties binnen een fabriek of werkplaats en is hij eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Zo kan de Nederman FilterCart+ bijdragen aan een gezonde en veilige werkomgeving, zelfs bij het afzuigen van lasrook.

- Eenvoudig te manoeuvreren
- Het nanofiber filter biedt een aanzienlijk langere levensduur van het filter alsook een hoger rendement dan eerdere versies van de FilterCart
- Groot filteroppervlakte (30m2) - HEPA 13 filter optioneel verkrijgbaar
0080111
Nederman FilterCart+, mobiele filterunit voor diverse lichte las- en afzuigtoepassingen. Mechanisch filter en 3 meter arm.

Specificaties

Subcategorie Mechanisatie en inrichting
Groep Lasdampafzuiging
Merk Nederman
EAN nummer 0080111

Documentatie