Engmar Atmoflow V2 lasrookfilter

Beschrijving

De ATMOFLOW hoogvacuümunit is het krachtigste en efficiëntste apparaat op de markt. Het is speciaal ontworpen om zelfs de fijnste schadelijke deeltjes te filteren om optimale bescherming voor lassers te garanderen en tegelijkertijd prestaties, mobiliteit en intelligentie te beloven.

De ATMOFLOW-afzuigunit belooft een groot aanpassingsvermogen en flexibiliteit bij gebruik in een werkplaats. Dit product is mobiel dankzij de wielen en het handvat. Het is ook compatibel met een extractiegereedschap (MIG/MAG- of TIG-extractietoorts, laminair spleetmondstuk of werkplekreiniger). De robuuste behuizing is aangepast aan industrieel gebruik.

De ATMOFLOW is een "intelligente" unit met een programma dat operators assisteert tijdens elke stap van het lasproces. Het digitale scherm geeft meldingen weer en zendt geluidssignalen uit om te waarschuwen voor belangrijke fasen en waakzaamheidspunten die moeten worden gerespecteerd.

Het onderhoud van de unit is volkomen veilig dankzij een bag-in/bag-out systeem, waarbij het filter in een opvangzak wordt verwijderd. Dankzij het automatische filterreinigingssysteem kan het filter met perslucht worden gereinigd. De afzuigsnelheid blijft stabiel, zonder tussenkomst van de lasser. Hierdoor wordt direct contact met de verontreinigende stoffen uit de lasrook vermeden, waardoor optimale veiligheid voor de lasser wordt gegarandeerd.

De ATMOFLOW-afzuigunit biedt betrouwbaarheid en prestaties bij de bescherming van lassers, terwijl hun productiviteit wordt gegarandeerd.
EL00000297
Engmar Atmoflow V2 lasrookfilter
€ 5400,00 / st.
st.

Specificaties

Merk Engmar
Soort Lasrookafzuiging