EWM Tetrix XQ 350 AC/DC puls tig lasapparaat expert 3.0, 8-polig

Beschrijving

De Tetrix 350 AC/DC Puls is een compact TIG-lasapparaat ontworpen voor toepassingen in zware industrie. Deze lasmachine heeft de nieuwste Expert technologie, waaronder de unieke AC/DC-puls functie van EWM. Dit zorgt voor uitstekende laskwaliteit. De lange levensduur van de slijtageonderdelen laat de hoge kwaliteit zien. De EWM Tetrix 350 AC/DC puls biedt een uitstekende combinatie van laskwaliteit, efficiëntie en gemak voor gebruik en onderhoud.

met een maximale lasstroom van 350 Ampère kan de Tetrix ingezet worden voor het lassen dikke materialen, zoals staal, roestvrij staal, aluminium en koper. Dunnere materialen van wel 2mm kunnen ook gelast worden met de nauwkeurige puls functie. Door automatische spanningsstroommatching werkt de machine met een constante lasstroom.

Op het intuïtieve bedieningspaneel kun je gemakkelijk je instellingen aanpassen voor iedere lastaak. De robuuste behuizing van de machine beschermd het ingebouwde draadaanvoersysteem. De machine blijft erg licht waardoor het makkelijk te verplaatsen is in de werkplaats of op locatie.

Methoden en processen
-TIG
-TIG
-DC
-TIG-puls
-activArc®
-spotArc®
-Elektrode lassen
-Elektrode cel-lassen

Inclusief
-Waterkoeling
-5m aansluitkabel met 32A stekker
-Expert 3.0
-8-polig stekker

Optioneel
Aanbevolen onderdelen EWM lasmachine
-70mm50 Massakabelset 5m
-EWM gasslang 2x1/4"
-Weldpartner reduceer Argon/ Menggas
-Binzel Tigtoorts type 450W
-Slijtdelenkist Tigtoorts type 200/450

Benieuwd naar de opties van dit apparaat? Elektrolas helpt graag, dus heeft u vragen gewoon bellen!
EL00000056
EWM Tetrix XQ 350 AC/DC puls tig lasapparaat expert 3.0, 8-polig
€ 11519,80 / st.
st.

Specificaties

Merk EWM