EWM Taurus XQ 350 synergic mig/mag lasapparaat

Beschrijving

De EWM Taurus XQ 350 is een krachtige MIG/MAG multiproces-lasapparaat. Een eenvoudige interface met geavanceerde functies maakt de Taurus geschikt voor beginnende en ervaren lassers. Iedere kan hiermee lasser snel aan de slag met het lassen van verschillende materialen en diktes.

De Taurus is gefocust op de optimalisatie van je MIG/MAG lasprocessen, maar kan ook ingezet worden voor andere processen. Uniek aan de Taurus is dat de machine ook kan interval- en kortsluitbooglassen.

Met een maximale lasstroom van 350 Ampère kan je de Taurus inschakelen voor het lassen van een breed scala aan dikke materialen, waaronder staal, roestvrij staal, aluminium en koper. De Taurus is stevig en duurzaam gebouwd met hoogwaardige materialen en componenten. Het apparaat is robuust en bestand tegen zware werkzaamheden.

De machine kan worden uitgerust met een nauwkeurige draadaanvoerkoffer. Dit systeem zorgt voor een stabiele toevoer van massieve en gevulde lasdraden. Met dit systeem voorkom je problemen zoals draadstoringen en lasfouten.

Met het bedieningspaneel kan de lasser gemakkelijk de lasparameters instellen en controleren. Hierdoor is de Taurus ook geschikt voor nauwkeurige taken. De Taurus kan veel energie besparen door het hoge rendement en de stand-by functie. Hiermee bespaart de machine tot wel 65% energie.

Methoden en processen
-rootArc®
-forceArc®
-Standaard (MIG/MAG)
-superPuls

Inclusief
-Waterkoeling
-5m aansluitkabel met 32A stekker

Decompact
-EWM draaiconsole voor een draadaanvoerapparaat
-EWM tussenpakket 1,8m W 14- polige stekker 70qmm, watergekoeld
-EWM Drive XQ LP

Optioneel
Aanbevolen onderdelen EWM lasmachine
-70mm50 Massakabelset 5m
-EWM Migtoorts type PM 551 W RD3 X M9 draad
-Slijtdelenkist Migtoorts type EWM 551
-Weldpartner reduceer Argon/ Menggas

Benieuwd naar de opties van dit apparaat? Elektrolas helpt graag, dus heeft u vragen gewoon bellen!
EL00000389
EWM Taurus XQ 350 synergic mig/mag lasapparaat
€ 5311,70 / st.
st.

Specificaties

Merk EWM