Vacature Lastechnisch adviseur (junior)

04-10-2021

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je al werkend jouw lastechnische kennis kunt vergroten? Wil je jouw vaardigheden dagelijks inzetten bij het verbeteren van laskwaliteit? Dan is dit jouw oproep!
 

Wat kun je aan werkzaamheden verwachten?

Demonstratielasser
Je wordt getraind zodat je alle ins en outs van onze lasapparatuur onder de knie hebt. Zo kun je op locatie en in onze praktijkruimte de functionaliteiten van diverse lasapparaten tonen.

Handvaardigheidsdocent
In onze lasschool geven we praktijk- en theorie opleidingen. Ook bij onze klanten op locatie trainen en begeleiden we lassers om het iedere dag weer iets beter te doen. Je werkt ondersteunend mee bij onze scholingsactiviteiten en krijgt begeleiding om op termijn de werkzaamheden zelfstandig te kunnen uitvoeren.

Certificeren van lassers en lasmethoden
Onze afdeling Kwaliteitsbeheer ondersteunt lassers en bedrijven met hun certificeringen. Lasserkwalificaties en lasmethodekwalificaties worden dagelijks afgenomen. Om dit in de toekomst ook te kunnen doen, krijg je de kans om een opleiding te volgen (VT, IWS, IWT).
 

Jij bent

Een ervaren lasser en je wilt je verder ontwikkelen. Je bent nieuwsgierig naar alles wat over lassen gaat. Je hebt goede sociale vaardigheden en je hebt het vermogen om jouw kennis van lassen over te brengen op anderen. Je bent een gesprekspartner op niveau.
 

Wij bieden jou

  • Een informele werkomgeving 
  • Een sterk team met daadkrachtige en betrokken collega’s
  • Een mooi carrièreperspectief met doorgroeimogelijkheden
  • Een goed opleidingstraject
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioensregeling
  • Deelname aan (sport)evenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven
  • Dagelijks lunch, fruit en goede koffie

Solliciteer direct! Ben je geïnteresseerd? Aarzel niet en bel of whatsapp met Ania via 06-42055671. Of stuur jouw CV naar pz@elektrolas.com.
 
Bekijk de volledige vacature.