Uitbreiding door groei

09-02-2022

Wil jij graag werken in een organisatie die zich kenmerkt door een informele werksfeer met veel humor? En een van onze vacatures bevalt je wel? Solliciteer dan direct!

 

Servicemonteur

Ben jij een échte techneut en lijkt de lastechniek je wel iets? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Servicemonteur. Een BBL-traject is ook mogelijk!
Als Servicemonteur bij Elektrolas zorg je er dagelijks voor dat onze serviceopdrachten aan lasapparatuur en elektrisch gereedschap, zowel intern als op locatie bij onze klanten naar volle tevredenheid worden uitgevoerd. Onze moderne werkplaats is voorzien van verstelbare werkbanken en we werken digitaal.

 

Lastechnisch Adviseur (junior)

Ben je een ervaren lasser en wil jij al werkend jouw lastechnische kennis vergroten? En die kennis dagelijks inzetten bij het verbeteren van de laskwaliteit bij onze klanten! Als Lastechnisch Adviseur (junior) bij Elektrolas word je getraind om zelfstandig lasverbetertrajecten en lasopleidingen te kunnen geven, demo's van lasapparatuur en de cobot te kunnen verzorgen en lasser- en lasmethodekwalificaties af te kunnen nemen.

 

Solliciteer direct

Samen beter, slimmer en veiliger is ons motto! Van jou ook? Bel of whatsapp met Michèle Hendriks via 06-28510029. Je kunt natuurlijk ook je CV mailen naar pz@elektrolas.com.

Wil je nog net even wat meer weten? Bekijk de vacatures.