Betere output door het niveau van de productieafdeling te verbeteren

Zo doen we dat

Workshop Lascertificeringen volgens ISO 9606 en 15614


Ben je bij stompe lassen ook gekwalificeerd voor hoeklassen? Als je voor RVS lassen gekwalificeerd bent, mag je dan ook staal lassen? Mag je ook PA lassen als je voor H-L045 gekwalificeerd bent? Heb jij ook te maken met lascertificeringen en zou je meer kennis op willen doen over wat er in zo'n certificaat staat vermeld en hoe het toegepast dient te worden? Dan is deze workshop bedoeld voor jou.

Doel

Het vergroten van kennis op het gebied van het opstellen en afnemen van lasser- en lasmethodekwalificaties, volgens de van toepassing zijnde normen ISO 9606-1 en NEN-EN-ISO 15614-1:2017 (Cor. 2018-01) level 1 & level 2.
 

Bestemd voor

Lassers, lascoördinatoren, lastechnisch kaderpersoneel, kwaliteitsdienstmedewerkers en een ieder die te maken heeft/krijgt met kwaliteitsborging van laswerk volgens EN 1090.
.

Programma

13.00 uur
13.15 uur
13.30 uur


16.30 uur
Ontvangst
Opening
Start Workshop
•  Essentiële variabelen met geldigheidsgebieden.
•  Minimaliseren van de kosten voor het opstellen van LMK's.
Afsluiting
 
Na afloop kun je een certificaat van deelname ontvangen waarmee je jouw kennis aantoonbaar op peil houdt.
Deelname levert punten op voor het behalen van het kadercertificaat.
.

Algemene informatie

Datum:
Tijd:
Locatie:

Kosten:
4 april 2019
13.00 - 17.00 uur
Elektrolas Lastechniek BV,
Gompenstraat 9 in Waalwijk
€ 150,- (excl. btw) per persoon
.

Onze totaalaanpak - De schijf van vijf


De schijf van vijf van Elektrolas Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden.

Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten kunnen excelleren.

 
Elektrolas_Schijf_van_vijf_Scholing