Workshop Gecertificeerd lassen

Ben je bij stompe lassen ook gekwalificeerd voor hoeklassen? Als je voor RVS lassen gekwalificeerd bent, mag je dan ook staal lassen? Mag je ook PA lassen als je voor H-L045 gekwalificeerd bent? Heb jij ook te maken met lascertificeringen en zou je meer kennis op willen doen over wat er in zo'n certificaat staat vermeld en hoe het toegepast dient te worden? Dan is deze workshop bedoeld voor jou.

Bestemd voor

Lassers, lascoördinatoren, lastechnisch kaderpersoneel, kwaliteitsdienstmedewerkers en een ieder die te maken heeft/krijgt met kwaliteitsborging van laswerk volgens EN 1090.
.

Inhoud

Het doel van deze workshop is het vergroten van kennis op het gebied van het opstellen en afnemen van lasserskwalificaties en lasmethodekwalificaties, volgens de van toepassing zijnde normen ISO 9606-1 en NEN-EN-ISO 15614-1:2017 (Cor. 2018-01) level 1 & level 2.

Tijdens deze workshop worden o.a. de volgende onderwerpen besproken:
  • Essentiële variabelen met geldigheidsgebieden.
  • Minimaliseren van de kosten voor het opstellen van LMK's.  

Inschrijven

Deelname levert punten op voor het behalen of verlengen van het kadercertificaat. Na afloop kun je een certificaat van deelname ontvangen waarmee je jouw kennis aantoonbaar op peil houdt.
 
Datum: 17 oktober 2024
Tijd: 13:30 - 17:00 uur
Locatie: Elektrolas, Gompenstraat 9, Waalwijk
Kosten: 175,- p.p. (excl. btw)

Deze workshop bij jou op locatie

Heb je een grotere groep medewerkers waarvoor deze workshop interessant is? Elektrolas kan ook bij jou op locatie workshops verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op via 0416-235036. Of laat ons contact met jou opnemen.

Onze totaalaanpak - De Schijf van Vijf

Alle kennis en middelen rond lasvragen hebben wij in eigen huis. Wij zijn één aanspreekpunt voor alle betrokkenen in het lasproces, van aanbesteding tot kwaliteitscontrole. We zijn een totaalaanbieder op lasgebied. We borgen kwaliteit, bieden scholing, verkopen, verhuren en bieden service op lasbenodigdheden. Dat is onze Schijf van Vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Zo zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.
schijf-van-5-elektrolas