Uw lasapparaten snel en nauwkeurig uitgelezen!

02-05-2014

Nieuw in ons assortiment; de Volt en Ampère EN1090 uitleesunit voor uw MIG/MAG lasapparaten. De V/A uitleesunit is uitermate geschikt voor o.a. stappengeschakelde lasmachines waardoor het de ideale oplossing is om uw lasapparaten zonder digitale uitlezing te meten. Nu tijdelijk te koop als actieartikel!

De A/V EN1090 uitleesunit maakt een externe uitlezing voor de werkelijke lasparameters mogelijk. De unit is aan te sluiten op al uw MIG/MAG lasmachines tot 600A. U kunt de gevalideerde testunit gebruiken om uw lasparameters duidelijk in beeld te brengen voor het maken van uw WPS of het berekenen van uw heat input.
 
Een groot voordeel van de A/V EN1090 uitleesunit is dat deze uitwisselbaar is. U heeft dus slechts één uitleesunit nodig in uw werkplaats.
 
Verkoopadviesprijs € 530 (excl. btw)
Nu € 475 (excl. btw) zolang de voorraad strekt.
De A/V EN1090 uitleesunit bieden wij eveneens te huur aan. Wilt u de uitlezing van uw lasapparaten uit handen geven? Schakel onze Technische Dienst in. Wij kunnen de validatie van uw lasapparatuur, zowel stappengeschakeld als traploos, (eventueel gecombineerd met onderhoud) verzorgen. De werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden in onze uitgebreide werkplaats of bij u op locatie.
 
Voor meer informatie over A/V EN1090 uitleesunit (artikel nummer 0055900) kunt u contact opnemen met onze afdeling binnendienst via telefoonnummer +31 (0)416-336777.