NIL machtiging lasserskwalificates (LK’s)

11-06-2015

Als gemachtigde organisatie kunnen wij u rondom de certificering van lassers volledig van dienst zijn; van de voorbereiding tot het bijhouden van uw (lassers)certificaten in onze CERTIBANK. Als uw partner in lastechniek staan wij, met ons uitgebreid servicepakket, tot uw dienst.

Na het succesvol doorlopen van de audit door het NIL, zijn wij bevoegd om lasproeven te organiseren, af te nemen en te beoordelen. Al in het beginstadium kunnen wij u door middel van passende vooropleidingen begeleiden naar de kwalificatie. Vervolgens kunnen wij uw lassers in alle specialismen certificeren.
 
Een lasserscertificaat / certificaat van vakbekwaamheid is aan een tijdslimiet gebonden. Voor de einddatum moeten de lasserscertificaten verlengd worden. Dit kan middels een halfjaarlijkse verlenging of door het behalen van een nieuw certificaat na een periode van twee of drie jaar. Deze einddata dient u zelf in de gaten te houden. Om u hierbij te helpen hebben wij een database ontwikkeld waarin wij uw lasserscertificaten beheren en u tijdig informeren wanneer uw certificaten verlopen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw lassers op tijd een nieuwe proef afleggen, zodat uw lasserscertificaten niet verlopen en u niet voor onnodige kosten komt te staan.
 
Bekijk hier de voordelen van CERTIBANK.
 
Voor meer informatie over lasserskwalificatie(s) en/of een kwalificatie(prijs)voorstel, neem contact op met ons kantoor via telefoonnummer: +31 (0)416-336777.