CE keur op metalen

02-05-2014
Door de invoering van de EN 1090 norm wordt het voor veel bedrijven verplicht om de producten te markeren met een CE keur. Wij bieden de perfecte oplossing voor het markeren van staal, met de markeersystemen van Telesis. De markeersystemen worden ontworpen met de focus op de optimalisatie van het productie- en assemblageproces. De kwaliteit en het onderscheidend vermogen in combinatie met kostenreductie, staat door deze markeersystemen altijd centraal.  

Gaat u vanaf 1 juli 2014 produceren volgens de EN 1090 norm en / of bent u op zoek naar een programmeerbare markeer-en leesoplossing? Wij kunnen een breed assortiment aan micro-percussie, scribe, en laser markeersystemen leveren voor elke denkbare industriële omgeving, zoals;
 
Auto / vrachtwagen industrie & toeleveringsbedrijven
Electronica bedrijven
On en Offshore bedrijven 
 
Alle systemen worden ontworpen en geproduceerd volgens de strengste ISO-procedures. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbaar systeem. De meeste standaard Pinstamp® en TeleScribe® markeer-systemen hebben een garantie van 2 jaar. De organisatiestructuur van Telesis is gebaseerd rond service voor de klanten. U kunt gedurende de complete levensduur van uw markeersysteem een service van hoge kwaliteit verwachten.  
 
Bent u op zoek naar de ideale identificatie-oplossing voor uw bedrijf? Wij kunnen alleenstaande markeersystemen, maar ook totaaloplossingen speciaal aangepast aan behoeften van uw bedrijf leveren. Voor meer informatie neem contact op met onze binnendienstafdeling via telefoonnummer +31 (0)416-336777.