De innovatiekracht van je productieafdeling verbeteren

20-07-2020

Een betrouwbare productie is afhankelijk van de juiste materialen, maar zéker ook van de mensen die ermee werken. Daarom starten we bij Elektrolas 2x per jaar met verschillende lasopleidingen en lascursussen. Aanstaande september is weer zo'n startmoment voor:

Handvaardigheidsopleidingen
Handvaardigheden gecombineerd met theoretische kennis leveren een goed kwalitatief basisniveau op voor de lasser. De opleiding is er in alle lasprocessen en 4 niveaus. Aanmelden voor een handvaardigheidsopleiding.

Visueel lasinspecteur level 2
Met behulp van een juiste visuele inspectie in een vroeg stadium lasonvolkomenheden signaleren waardoor de kans op faalkosten verkleind worden. Aanmelden voor de lasopleiding VTw-2.

Hygienisch lassen
Om 'schone' lassen te kunnen leggen in de voedingsmiddelenindustrie dient de lasser over specialistische kennis en vaardigheden te beschikken. Aanmelden voor de lasopleiding Hygienic Welder.

Wil je graag meer informatie over een van de lasopleidingen? Laat Monique Bernard contact met je opnemen. Liever een opleidingstraject op maat? Dat kan met een lasverbetertraject.


Wil je graag meer informatie over een van de lasopleidingen? Laat Monique Bernard contact met je opnemen.