Wereld Tafeltennisdag!

06-04-2023


Vandaag is het de Wereldtafeltennisdag en dat is een goede gelegenheid om stil te staan bij het belang van sport en beweging in ons dagelijks leven. Bij Elektrolas vinden we het belangrijk dat ons personeel in balans is tussen werken en sporten, omdat we geloven dat dit bijdraagt aan een gezonde en productieve werkomgeving.

Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze medewerkers toegang hebben tot een tafeltennistafel op ons kantoor. Naast het feit dat tafeltennis een leuke activiteit is om tijdens pauzes te doen, kan het ook bijdragen aan een gezonde levensstijl en helpen om stress te verminderen. Het is een geweldige manier om actief te blijven tijdens de werkdag en de productiviteit te verhogen.

Als Elektrolas zijn we toegewijd aan het welzijn van onze medewerkers en we vinden het belangrijk om hen te ondersteunen bij het vinden van een gezonde balans tijdens het werk. Het hebben van een tafeltennistafel op kantoor is slechts een van de vele manieren waarop we dit doen.

Laten we vandaag op de Wereldtafeltennisdag stilstaan bij het belang van sport en beweging en laten we ons allemaal inzetten voor een gezonde en actieve levensstijl.