Welkomstcadeau bij NIL lasopleiding

29-01-2016



De NIL handvaardigheidopleidingen zijn bedoeld voor lassers van verschillende niveaus. De opleidingen worden gegeven onder toezicht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) volgens de Europese kwalificaties op de niveaus 1 t/m 4. Na afloop van de lasopleiding wordt een examen afgenomen en bij een succesvolle afronding ontvangt de cursist een NIL diploma. De opleidingen zullen gedurende 17 of 34 weken, op zaterdagochtend, bij Elektrolas gehouden worden. Inschrijven of informatie opvragen is mogelijk via deze link. 
 

Profiteer van een leuk welkomstcadeau! Schrijf u voor 15 februari in voor een NIL handvaardigheidsopleiding en ontvang een WP Lashelm Smartiger en een set handschoenen!

 

Let op! Kleine groepen. Dus vol=vol
      
 
NIL handvaardigheidopleidingen 
Lasprocessen TIG, MAG, puls MIG (niveau 1 t/m 4)
Duur cursus 17 of 34 weken (afhankelijk van niveau)
Startdatum 20-02-2016
Cursusdag zaterdagochtend
Cursustijd 09.00 – 12.00
Locatie Elektrolas Lastechniek BV, Gompenstraat 9, 5145 RM Waalwijk

 
Naast de NIL handvaardigheidsopleidingen verzorgen wij ook basis- en vervolgcursussen (1 dagdeel), cursussen op maat en verbeteringstrajecten, bij ons in de praktijkruimte of bij u op de werkplek. Voor meer informatie over ons aanbod lascursussen klik hier of neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)416-336777.