Uitbreiding team Elektrolas

01-09-2017

In augustus zijn er maar liefst twee mannen ons team komen versterken! Beide heren stellen zich graag aan je voor.

Mijn naam is Marco de Bruijn en op 21 augustus ben ik gestart als Lastechnisch adviseur bij Elektrolas. Ik ben ooit begonnen als constructiebankwerkerlasser en ben daarna al snel als onderhoudsmonteur/lasser in het grondverzet terecht gekomen. Na dit enkele jaren gedaan te hebben heb ik een ommezwaai gemaakt naar de lastechnische kant als zijne monteur in lasapparatuur en alles wat hiermee te maken had. 

Ik heb in deze twee werelden behoorlijke ervaring opgedaan. Later heb ik bij mijn vorige werkgever, een lastechnische groothandel waar ik ruim 10 jaar werkzaam ben geweest, de mogelijkheid gekregen om deze technische kant te kunnen combineren met de commerciële kant. Volgens mij een hele goede combinatie om klanten goed en eerlijk te kunnen adviseren in de keuze van apparatuur en processen.

Ik zeg altijd, er is in ons vak niks mooier dan dat we samen met de klant een tevreden oplossing hebben gevonden. Heeft u advies of een oplossing voor uw vraagstuk nodig. Dan verheug ik me om hier met u naar te kijken en u te adviseren. Wie weet tot snel!

Marco de Bruijn
Lastechnisch adviseur
marco@elektrolas.com
06-82404892


Mijn naam is Cas van Os en op 1 augustus ben ik officieel begonnen met werken bij Elektrolas. Ik ken het bedrijf al erg goed omdat ik voor mijn opleiding International Manager Groothandel twee stageperiodes bij Elektrolas heb volbracht. In die tijd heb ik gemerkt dat Elektrolas een bedrijf is waar ik mezelf kan blijven ontwikkelen.

Afgelopen juni ben ik afgestudeerd en sinds een maand fulltime aan de slag gegaan. De meeste uren breng ik door op de afdeling logistiek en een klein aantal uur ondersteun ik de afdeling verkoop om daar uiteindelijk verder in te groeien. Ik zie uit naar een fijne samenwerking met u! 

Cas van Os
Logistiek medewerker
magazijn@elektrolas.com
0416-336777