Uitbreiding Elektrolas team

03-11-2016

Met trots kunnen wij mededelen dat Jos Jacobs vanaf 21 november ons team komt versterken! Bent u benieuwd naar wat Jos voor u kan betekenen? Graag stelt hij zich aan u voor! Mijn naam is Jos Jacobs en met ingang van 21-11-2016 start ik bij Elektrolas als Las- en materiaaldeskundige.

Mijn loopbaan ben ik gestart met een uitgebreide 7-jarige technische opleiding. Vervolgens ben ik als lasser begonnen in de zware apparatenbouw in België. Tijdens dit werk ben ik met de opleiding IWT gestart welke ik succesvol heb afgerond. Als IWT heb ik een brede, zowel praktische als theoretische, kennis van lastechniek en materialen. 
 
Aansluitend aan deze opleiding ben ik in de advieskant binnen de lastechniek terechtgekomen en heb gedurende 6 jaar een brede ervaring opgedaan in nikkellegeringen en exotische materialen. Maar de meeste interesse en kennis heb ik van hoge sterkte staalsoorten. Ik ben nauw betrokken bij de ontwikkeling van diverse toevoegmaterialen voor deze staalsoorten. 
 
Mijn ervaring heb ik opgedaan in diverse projecten bij grote spelers in de offshore markt en apparatenbouw. Afgelopen 2 jaar heb ik gewerkt binnen de service organisatie van Huisman Equipment te Schiedam waar ik wereldwijd diverse las-technische projecten heb begeleid en veel ervaring heb opgedaan binnen de offshore sector. 
 
Ik ben breed georiënteerd en pragmatisch ingesteld waardoor ik snel en efficiënt problemen op kan lossen. Door de ervaring op vreemde werkplekken wereldwijd ben ik technisch creatief en oplossingsgericht.
 
Graag maak ik binnenkort kennis met u om u verder te helpen met het beantwoorden van uw praktische en technische vragen. Als het over lassen gaat tenminste. Ik kijk er dan ook zeker naar uit om bij Elektrolas van start te gaan!