Technishow 2012

13-02-2012

Tijdens de Technishow van 13 t/m 16 maart 2012 kunt u een groot aantal leveranciers en merken van Elektrolas bezoeken. Tevens zullen we zelf de stand van Rehm en van Certilas bemannen om zo onze klanten van dienst te kunnen zijn.

De Techni-Show is de vakbeurs voor industriële productietechniek. Techni-Show is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. In hal 10 kuint u alle exposanten vinden die actief zijn in de lasindustrie.

Elektroas zal alle dagen de stands van Certilas Nederland en van Rehm lasapparatuur bemannen. Mocht u behoefte hebben om samen met ons een aantal andere leveranciers of merken van ons te bezoeken dan kan dat. Wij maken graag tijd voor u vrij, indien u contact met ons opneemt dan kunnen we iets voor u inplannen. Daarnaast kunnen we ook voor u kaarten bemachtigen.

Hieronder hebben we een aantal zaken opgesomd die zeker het bezoeken waard zijn:
 

- Rehm presenteert de nieuwste generatie digitale TIG lasapparatuur  


- Cibo toont haar assortiment om efficient en fraai RVS te finishen.



-Ceweld toevoegmateriaal presenteert de Ceweld app en de Ceweld blik verpakking voor elektrodes



- EWM lasapparatuur is vertegenwoordigt met een compleet assortiment en presenteert de revolutionaire processen; coldarc en force-arc