Succesvolle themadag lasnaadaanduidingen

11-12-2014

Woensdagavond 10 december vond de eerste Themadag "Lasnaadaanduidingen" plaats bij Elektrolas Lastechniek B.V. Na een welkomstwoord door Joost van den Hooven heeft Leo Vermeulen (NIL) kennis gedeeld op het gebied van de keuze en uitvoering lassen en de hedendaagse symbolische weergaven op werktuigbouwkundige tekeningen. Volgende Themadag "bezoek Welding Solution Center te Huissen" is gepland voor 30-01-2015.

In het aankomende jaar zullen wij maandelijks een Themadag organiseren. Deze lezingen zijn speciaal ingericht voor vakspecialisten om meer inzicht te verschaffen over de uiteenlopende thema’s in de lastechniek. Eerstvolgende Themadag "bezoek Welding Solution Center te Huissen" staat gepland op vrijdag 30 januari 2015.
Bereik uw kansen in de toekomst met de mogelijkheden van vandaag. Voor iedereen die op zoek is naar nieuwe oplossingen en/of alternatieven voor zijn lasprocessen. Hebben wij, in samenwerking met Ceweld, een themadag georganiseerd waarbij de nieuwe en veelal onbekende lasoplossingen toegelicht worden. Waar liggen uw kansen in de toekomst? Onderzoek nieuwe, efficiënte en eenvoudige toepassingen tijdens onze themadag in Welding Solution Center te Huissen (GLD).

In het prestigieuze en hightech Welding Solution Center in Huissen komt een strenge selectie van hoogwaardige en innoverende lasprocessen aan bod voor de lastechniek. Uitsluitend nieuwe, unieke en innoverende las processen komen hier aan bod en zullen lasklaar opgesteld staan om in de praktijk te kunnen bepalen welk lasproces het meest geschikt is voor uw toepassing. Houd onze nieuwsbrief en website in de gaten voor meer info en inschrijfmogelijkheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)416 336 777.



 
Agenda Themadagen 2015
 
Datum Onderwerp Locatie
30-01-15 Bezoek Welding Solution Center Huissen (GLD)
19-02-15 Veilig werken met gassen Waalwijk
19-03-15 Hightech welding day Waalwijk
16-04-15 Roestvaststaal verwerken in de industrie Waalwijk
21-05-15 Bestrijding van lasrook Waalwijk
18-06-15 Lassen in de foodindustry Waalwijk