Samen beter, slimmer en veiliger! Zo doen we dat.

24-09-2018

Op 30 oktober t/m 1 november 2018 presenteert Elektrolas zich weer op de NIL Verbindingsweek. 

Ben jij kwaliteitsmanager binnen een productiebedrijf en heb je behoefte aan waardige sparringpartners? Of ben je lasvoorman met verantwoordelijkheid over de werkvloer en heb je behoefte aan specialisten die je ontzorgen en problemen voor je oplossen? Dan komen we graag met je in contact en nodigen we je uit op onze schijf van vijf voor een goed gesprek.

Op onze stand presenteren we naast onze vijf diensten, die alle facetten in het productieproces raken, ook enkele nieuwe producten zoals ons Lasverbetertraject en Elektrolasplan.

Aangrenzend aan onze eigen stand laten we je door middel van lasdemonstraties de mogelijkheden van verschillende EWM lasmachines en lasprocessen zien. We gaan je verrassen met het gemak waarop je een mooie strakke las kunt leggen met verschillende topmachines. We tonen de EWM Titan XQ en de EWM Taurus Steel Synergic en de lasprocessen Tig Speed, Force Arc en Root Arc. 


Lasverbetertraject
Je bedrijf boekt goede resultaten en is innovatief. Maar om succesvol te blijven, is het belangrijk om altijd vooruit te denken. Een bedrijf moet zich blijven ontwikkelen, nieuwe technieken gebruiken, medewerkers opleiden en vernieuwende werkwijzen introduceren. Wil je je productieproces klaarstomen voor de toekomst? Het lasverbetertraject van Elektrolas is een plan voor je complete productieproces dat ervoor zorgt dat je scherp blijft. Zo kun je blijven scoren.

We brengen exact in beeld wat precies de behoefte in je bedrijf is. Dat doen we door middel van een nulmeting. We kijken daarbij naar alle onderdelen van het productieproces. Waar kun je innoveren, hoe blijf je de concurrentie van morgen voor? Gebruik je de juiste processen, is er de juiste communicatie tussen de afdelingen engineering, productie en kwaliteitscontrole en zijn de competenties van alle betrokkenen in het lasproces helder. We helpen je om je complete bedrijfsvoering op een hoger niveau te brengen. Het gat tussen nulmeting en einddoel: dat is het lasverbetertraject. Stichting OOM omarmt het Lasverbetertraject van Elektrolas.


Elektrolasplan
Met het Elektrolasplan behaal je een force efficiëntiewinst. Tussen de afdelingen engineering, productie en kwaliteitscontrole kan eenvoudig miscommunicatie ontstaan. Om problemen tijdens en na de productie te voorkomen, is het essentieel om een gedegen lasplan te maken dat een leidraad is voor alle betrokkene. Het is de vertaalslag tussen de afdelingen. Zo voorkom je ruis en faalkosten en zorg je voor een efficiënt productieproces. Onze ervaren IWT’ers coördineren het complete project. Zij blijven van het begin tot eind persoonlijk betrokken waardoor ze eventuele problemen snel en efficiënt kunnen oplossen met onze schijf van vijf.


De schijf van vijf van Elektrolas
Kwaliteitsbeheer, verkoop, verhuur, scholing en servicedienst: dat is onze schijf van vijf. Vijf diensten die elkaar versterken. Wij zorgen ervoor dat je kunt blijven excelleren waardoor je ook in de toekomst de concurrentie voor blijft.

Samen beter, slimmer en veiliger!
 
Bezoek onze stand!
Heb jij een uitdaging? Bezoek onze stand op de NIL Verbindingsweek, je vindt ons op nummer 417.

NIL Verbindingsweek
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Beursdagen: Dinsdag 30 oktober t/m donderdag 1 november 2018
Beurstijden: 13.00 - 21.00 uur