NIL handvaardigheidscursussen starten derde week september

13-07-2015

In september gaan onze NIL handvaardigheidsopleidingen van start! De opleidingen vinden plaats in kleine groepen, waarbij u professionele vakinhoudelijke begeleiding krijgt.
 
De NIL handvaardigheidopleidingen zijn bedoeld voor lassers van verschillende niveaus en worden volgens de richtlijnen van het NIL gegeven. De opleidingen worden gegeven onder toezicht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) volgens de Europese kwalificaties op de niveaus 1 t/m 4. Na afloop van de lascursus wordt een examen afgenomen en bij een succesvolle afronding ontvangt de cursist een NIL diploma. De cursussen zullen gedurende 17 of 34 weken, op zaterdagochtend bij Elektrolas gehouden worden. Inschrijven of informatie opvragen is mogelijk via het contactformulier
 
 

NIL handvaardigheidopleidingen 

Lasproces TIG, MAG, puls MIG (niveau 1 t/m 4)
Duur cursus  17 of 34 weken (afhankelijk van niveau)
Startdatum 19-09-2015
Cursusdag  zaterdagochtend
Cursustijd   08.30 – 12.00
Locatie  Elektrolas Lastechniek BV
Adres  Gompenstraat 9
5145 RM Waalwijk
 
Naast de NIL handvaardigheidsopleidingen verzorgen wij ook basis- en vervolgcursussen (1 dagdeel), cursussen op maat en verbeteringstrajecten, bij ons in de praktijkruime of bij u op de werkplek. Voor meer informatie over ons aanbod lascursussen klik hier of neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)416-336777.