Nieuwe Finitools krachtiger dan ooit!

22-06-2018

De Finitools zijn een reeks zeer specifieke schuurmachines. Ze verbeteren de kwaliteit van de afwerking, versnellen het gewenste resultaat en verhogen het gebruiksgemak van de schuurder.

Nu heeft de aandrijfmotor van deze Finitools een serieuze upgrade gekregen. Daarmee zijn de machines niet alleen lichter, maar vooral ook krachtiger en betrouwbaarder.

De machines zijn voorzien van een krachtige 1700 Watt-motor voor een maximale productiviteit, een toename in vermogen van meer dan 40%. Ook het toerentalbereik is uitgebreid, 700-3000 i.p.v. 900-2810 TPM. De nieuwe planetaire tandwieloverbrenging zorgt er verder voor dat de motor nog minder onderhevig is aan slijtage, naast een gepatenteerde stofbescherming.

Meer veiligheid & comfort
Dankzij de nieuwe motor is ook de veiligheid en het comfort toegenomen. Het is lichter in gewicht (-250 gram) en heeft een extra stevige kabel. Daarnaast door de luchtinlaten aan het uiteinde te plaatsen kan de lucht beter circuleren en wordt de motor optimaal beschermd tegen oververhitting. Door de betere plaatsing van de knop kan de spindelasblokkering voor een vlotte schijfwissel niet zomaar meer ingeschakeld worden.

Alle voordelen op een rijtje
  • Krachtige machines voor het schuren, satineren, borstelen en hoogglanspolijsten van bijv. roestvast staal.
  • Maximale productiviteit door krachtige 1700 Watt-motor en robuuste planetaire tandwiel overbrenging.
  • Motor met gepatenteerde stofbescherming voor lange levensduur.
  • VTC-elektronica garandeert een constante omloopsnelheid bij elke belasting.
  • Spindelasblokkering voor snelle toebehorenvervanging.
  • Elektronische zachtaanloop.
  • Herstartbeveiliging: voorkomt het per ongeluk starten van de machine na stroomonderbreking.
  • Afschakelkoolborstels voor de bescherming van de motor.
 
       
Finit-Easy set Finitube set Finimaster Pro set

Bekijk de promotiefolder! 
 
Heb je vragen over de producten of wil je bestellen? Neem contact met ons op via ons contact formulier of bel naar 0416-336777.