Next level lesgeven

09-09-2021

Onze lasschool groeit flink. Daarom hebben we onze kantine omgebouwd tot leslokaal. Op tijd klaar voor alle opleidingen die starten de komende weken.

We hebben 3 theorieopleidingen toegevoegd aan ons opleidingsaanbod. Om ook het kaderpersoneel van onze relaties te ondersteunen de juiste stappen te kunnen maken.

Werken met de nieuwste technieken is niet alleen waar we onze klanten bij ondersteunen. Intern maken we ook die verbeterslagen. Met de komst van drie nieuwe kaderopleidingen en uitbreiding van de theorielokalen, tillen we ook het lesgeven zelf naar een next level. Onze docenten gaan werken met digiborden. Dit zijn simpel gezegd grote touchscreens waar op geschreven, getekend en gepresenteerd kan worden. 

Daarnaast maken we online lesgeven mogelijk. Middels een camera die vanuit de ruimte gericht is op de docent en het digibord kunnen cursisten op afstand uitstekend de lessen volgen. Bij de opleidingen die komende weken starten zijn er al cursisten die hier gebruik van maken.

Zoek jij nog een opleider om je competenties te verbeteren of door te groeien naar een nieuwe functie? Of wil jij jouw medewerkers laten groeien in hun werk? Denk dan aan Elektrolas. Onze afdeling Scholing kijkt graag samen met jou wat de geschikte route is en welke opleidingen, workshops of lasverbetertrajecten daarbij nodig zijn. Je komt in contact via 0416-23536 of lasschool@elektrolas.com.