Grenzeloos enthousiasme van jongste Elektrolasser

23-05-2023

Op een vroege zaterdagochtend, 20 mei, gaat de bel om 07:40 uur bij Fabe (8 jaar). Met een brede glimlach opent hij de deur en daar staat Thije, klaar om hem op te halen voor de dag waar Fabe zo naar uitgekeken heeft. Ze stappen vol energie in de Elektrolas bus – want vervoer in stijl hoort er ook bij - en samen rijden ze richting Elektrolas.

Aangekomen bij Elektrolas voelt Fabe de spanning in de lucht hangen. Met trots trekt hij zijn werkkleding aan, helemaal klaar voor de dag die voor hem ligt. Het is tijd voor zijn meewerkdag! Onder de begeleiding van Thije helpt Fabe mee bij het aanmaken van werkorders, het pand spic en span maken en zelfs het helpen van klanten. Met als eindbeoordeling: trots op zijn vieze handen van het harde werken. “Echte werkhanden” volgens hemzelf.

Fabe’s enthousiasme is grenzeloos, hij wil het liefst meteen aan de slag bij Elektrolas. Maar Thije herinnert hem eraan dat eerst het fundament gelegd moet worden: zijn school afronden voordat hij officieel bij Elektrolas kan werken. Een waardevolle les: geduldig bouwen aan een solide basis voordat hij zijn droom in de wereld van lassen kan verwezenlijken.

Dit inspirerende verhaal illustreert de onuitputtelijke passie en vastberadenheid van Fabe. Het toont aan dat het najagen van dromen en hard werken hand in hand gaan en dat succes wacht voor degenen die volhardend zijn.

We zijn trots op Fabe’s avontuur en kunnen niet wachten om zijn toekomstige triomfen bij Elektrolas te zien.

Fabe heeft deelgenomen aan de eerste editie van “Kind kan de las doen” bij Elektrolas en is ontzettend enthousiast geraakt. Vanaf dat moment wist hij het zeker, hij wil zijn toekomst bij Elektrolas doorbrengen. Thije heeft hem toen beloofd dat hij een keer een dagje mee mag werken met hem en beloftes, daar houden we ons aan.