Elektrolas verstevigt haar positie

04-02-2020

Elektrolas heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gewaardeerde partner op het gebied van lastechniek binnen de Nederlandse industrie. We hebben een mooie periode achter de rug waarin we op vele uitdagingen samen met onze relaties passende oplossingen hebben weten te vinden. Een mooie mijlpaal was de introductie in 2019 van Onze Lasportal waarmee we onze relaties overzicht, structuur en zekerheid bieden. 

Elektrolas is flink gegroeid de afgelopen jaren. Om gezond verder te groeien heb ik gekozen om onze organisatie te versterken met een breder management. 

Management team 
Vanaf 1 januari 2020 zijn Michael Hagelaars en Ania Kulon officieel toegevoegd tot het management team van Elektrolas. Graag stel ik hen aan je voor. 

Michael heeft in de functie van Operationeel manager de verantwoordelijkheid over de dienstverlening van Elektrolas gekregen. Hier vallen Verkoop, Verhuur, Servicedienst, Kwaliteitsbeheer en Scholing onder.  Michael is voor velen een vertrouwd gezicht, sinds 2007 is hij werkzaam voor Elektrolas en heeft zich in al die jaren sterk ontwikkeld. Michael heeft bedrijfskundig inzicht, is lastechnisch onderlegd en heeft een flinke dosis mensenkennis. Zijn ervaring en gezonde ambitie zal helpen om Elektrolas verder te ontwikkelen. 


Ania heeft in de functie van Stafmanager de verantwoording over alle ondersteunende zaken gekregen. Met haar benoeming gaan we binnen Elektrolas nog meer nadruk leggen op kwaliteit, support, digitalisering en communicatie. Een professionaliseringsslag, zodat we de organisatie gezond en sterk houden voor de uitdagingen van de toekomst.  
In 2013 is Ania bij Elektrolas in dienst getreden als Management Assistent, doorgegroeid tot personeel- & organisatie medewerker en heeft de afgelopen jaren laten blijken een doortastende professional te zijn. Haar empathische vermogen en inzicht zal de organisatie nog sterker maken en Elektrolas helpen te professionaliseren. 


Als ondernemer en eigenaar van Elektrolas zal ik een belangrijk gezicht van het bedrijf blijven. Door de uitbreiding van het management kan ik meer gaan ondernemen.
Naast de organisatie van inspiratiedagen, relatiebeheer en het uitbouwen van ons netwerk ga ik me bezighouden met de toekomst van het lassen in Nederland. 
Met mijn 20 jarige ervaring in lastechniek ga ik me samen met relaties (overheid, scholen, klanten en leveranciers) richten op de laswerkplaats van morgen. Zaken als digitalisering, slim werken en flexibel werken gaan daarbij een belangrijke rol spelen.


Vertrouwen in de toekomst
Door de juiste nadruk te leggen op onze interne organisatie en de ontwikkeling van onze dienstverlening zie ik de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Als specialist in lastechniek blijft ons motto ‘als het over lassen gaat’.    


Joost van den Hooven
Directeur / Eigenaar van Elektrolas