Elektrolas is ster dealer voor het 3M schuurpakket

23-03-2012

3M staat bekend om haar innovatieve producten, mede hierdoor hebben we gekozen voor een sterdealerschap van de 3M slijpproducten. Dankzij dit sterdealerschap kunnen we u de beste condities geven op het gehele schuur en slijppakket van 3M.

De metaalverwerkende industrie heeft te maken met veel verschillende eisen, maar hebben een overeenkomst. Ze willen allemaal de kwaliteit verhogen en productie kosten en tijd verlagen met hetzelfde resultaat. 3M biedt u met haar unieke technologieën, wereldwijde deskundigheid, betrokkenheid met klanten en kennisnetwerk de mogelijkheid om continu gebruik te kunnen maken van een breed assortiment met de beste schuuroplossingen.
 
Een goed voorbeeld is de 3M™ Cubitron™ II technologie. Cubitron II is dé sensatie van het moment op het gebied van effectieve metaalbewerking. De enorme snijkracht van het mineraal leidt tot significante kostenbesparingen, omdat het bijvoorbeeld lasnaden tot twee keer sneller verwijdert dan met traditionele keramische schuurbanden en fiberschijven.